Home » Lets

Opleiding: Lets

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma LetsDe taalcursus Lets voert je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt daarbij op spreekvaardigheid. Je krijgt levendige en heldere luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en praktische woordenlijsten.
WoordenschatIn de cursus Lets leer je onder meer uitdrukkingen voor:

  • basisconversatie, zoals begroetingen;
  • cijfers en tijd;
  • de weg vragen;
  • noodgevallen en medische vragen;
  • eten en drinken, winkelen en ontspanning.

Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Als gevolg van de slimme lesopbouw heb je al snel een grote woordenschat. Start vandaag nog met Lets leren bij NHA!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduurDe cursus Lets duurt 6 maanden bij een gemiddeld studietempo.


 

Kosten van de cursus

Vanaf 159.00 euro

Algemene informatie over de cursusEen Baltische taal leren spreken? Volg de cursus Lets. 


Het Lets is een van de twee nog bestaande Baltische talen. Taalkundig interessant. Waarom? Omdat de Letse taal in de loop der eeuwen nauwelijks veranderd is. Maak kennis met deze ‘oertaal’. 

Het Lets is verwant aan het Litouws en samen zijn dit de twee overgebleven Baltische talen. Lets wordt alleen gesproken in Letland en ondanks het geringe aantal sprekers is de taal interessant voor taalkundigen. De Baltische talen staan het dichtst bij de veronderstelde ‘oertaal’.
Uitdagende cursus LetsHeb je bovengemiddelde belangstelling voor een historische taal? Of heb je bijvoorbeeld plannen voor een bezoek aan de Letse hoofdstad Riga? Dan is de cursus Lets de beste keuze.

Lets schrijf je in het Romeinse schrift. Opmerkelijk is het gebruik van liggende streepjes boven klinkers en het veelvuldig gebruik van de cedille. Juist deze nieuwe elementen maken Lets leren extra uitdagend.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Ab2d2 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren