Home » Indonesisch

Opleiding: Indonesisch

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Indonesisch


Perfecte beginnerscursus met veel praktische oefeningenIn deze populaire cursus Indonesisch komen alle facetten van de Indonesische taal aan bod. Aan de hand van leuke, makkelijk te volgen teksten behandelen we veel voorkomende alledaagse situaties. Ook leer je gaandeweg de cursus allerlei interessante wetenswaardigheden over Indonesië en de Indonesische cultuur.

Na elke les vind je een aantal oefeningen aan de hand waarvan je je kennis van het "Bahasa Indonesia" kunt testen. De nadruk ligt op het praktische gebruik van de taal. Dit wil zeggen dat je alleen datgene leert wat je ook echt nodig zult hebben! Ook jij kunt al binnen enkele maanden Indonesisch leren. Na het afronden van deze cursus zul je de Indonesische taal kunnen lezen en schrijven en zonder problemen gesprekken kunnen voeren met de zeer gastvrije Indonesische bevolking. Jouw verblijf in de "Gordel van smaragd" zal dankzij deze fantastische cursus nog aantrekkelijker worden.

Diploma Indonesisch

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur


12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Kosten van de cursus

Vanaf 199.00 euro

Algemene informatie over de cursusBahasa Indonesia: ontdek in Indonesisch deze prachtige taal


Bahasa Indonesia is de nationale taal van Indonesië. Wil je dit unieke land met zijn bijzondere band met Nederland ervaren? De cursus Indonesisch helpt je goed op weg.

Selamat datang! Welkom in Indonesië. Deze indrukwekkende ‘Gordel van Smaragd’ bestaat uit ruim 13.000 eilanden. Door de uitgestrektheid van het eilandenrijk spreken de inwoner maar liefst 700 verschillende talen.
Nederlandse woordenSinds 1945 is ‘Bahasa Indonesia’ de nationale taal van Indonesië. En hoewel het de moedertaal is van slechts 20 miljoen van de ruim 200 miljoen inwoners, verstaat naar schatting driekwart van de bevolking de taal.

Beheers je het nationale Indonesisch, dan ben je gered in dit land.

Bahasa Indonesia is een moderne en zeer dynamische taal. Door de band met Nederland bevat de taal veel Nederlandse woorden.
ToegankelijkGoed om te weten: Indonesisch is geen lastige taal om te leren. Integendeel. Het is een vrij toegankelijke taal.
Praktisch Indonesisch lerenIn de populaire cursus Indonesisch komen alle facetten van de Indonesische taal aan bod. De nadruk ligt op het praktische gebruik; je leert je redden in tal van alledaagse situaties.

Eten bestellen, de weg vragen, een vriendelijk praatje aanknopen met de gastvrije inwoners en vertellen hoe mooi je het land vindt.  

Gaandeweg de cursus Indonesisch leer je allerlei interessante wetenswaardigheden over Indonesië en de Indonesische cultuur.
Informeel en zakelijkNa het afronden van de cursus Indonesisch kun je de Indonesische taal lezen en schrijven en voer je zonder problemen een informeel of zakelijk gesprek.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1e2bA Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren