Home » Basiskennis Boekhouden (BKB)

Opleiding: Basiskennis Boekhouden (BKB)

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Basiskennis Boekhouden (BKB)


De cursus Boekhouden (BKB) is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de Associatie voor Examinering en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. De lesstof is dus zeer up-to-date en de volledige examenstof wordt behandeld.

De volgende onderwerpen zijn onder andere opgenomen:

  • inventaris;
  • balans;
  • dagboeken;
  • journaalposten;
  • grootboek;
  • kolommenbalans;
  • mutatielijsten;
  • administratie van duurzame produktiemiddelen, enz.

Een greep uit tal van onderwerpen die jou de basiskennis van het boekhouden bijbrengen. Kennis waar je veel mee kunt doen, dat blijkt als je ermee bezig bent. NHA ontwikkelde een van de beste cursussen Basiskennis Boekhouden van Nederland.
Combinatiecursus Financial AssistantJe kunt er ook voor kiezen om de cursussen Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Calculatie als (zeer voordelige!) combinatiecursus te volgen. Als je beide examens met goed gevolg hebt afgelegd, ontvang je naast het BKB en BKC diploma ook nog eens het diploma Financial Assistant.
Doorstromen naar Praktijkdiploma Boekhouden?Je kennis van boekhouden en administratieve processen nog verder vergroten? Kies voor de vervolgcursus Praktijkdiploma Boekhouden.

Diploma Basiskennis Boekhouden (BKB)


Het examen Basiskennis Boekhouden (BKB) wordt flexibel per computer afgenomen en je kunt zelf aangeven wanneer je het examen wenst af te leggen. De examenplaatsen liggen verspreid over Nederland. Je kunt een plaats uitzoeken die bij jou in de buurt ligt.

Je kunt je voor dit examen aanmelden bij:
Associatie voor Examinering


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


Postbus 642
3800 AP Amersfoort
Telefoon: [klik hier voor het telefoonnummer]
Internet: www.associatie.nl

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur


4 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo met de cursus boekhouden van NHA.

Kosten van de cursus

Vanaf 89,00 euro

Algemene informatie over de cursusLeer snel en makkelijk de basiskennis van boekhouden


Boekhouden saai? Valt best mee. Het is voor een boekhouder de uitdaging om gegevens zo goed mogelijk te verwerken. Overzicht boven alles.

Werk je beroepsmatig veel met cijfers? Of wil je dat graag? Maar mis je een boekhoudkundige achtergrond? Start met de cursus Boekhouden (BKB) van NHA.

De correcte omgang met (boekhoudkundige) cijfers is voor een bedrijf van levensbelang. Uitgaven en inkomsten verwerk je in de boekhouding en dat geldt ook voor winst of verlies.

Met de cursus Boekhouden leer je een balans en een verlies- en winstrekening ‘lezen’. Een belangrijke vaardigheid voor mensen op sleutelposities zoals filiaalmanagers, penningmeesters, magazijnmanagers.

De cursus Boekhouden leidt je op voor het officieel erkende diploma Basiskennis Boekhouden van de Associatie voor Examinering. De Nederlandse Associatie voor Examinering is één van de grootste onafhankelijke exameninstituten van Nederland.

Het door het bedrijfsleven erkende diploma maakt je succesvolle deelname aan de cursus waardevol én waardevast.
StudieprogrammaDe BKB cursus is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de Associatie voor Examinering en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. De lesstof is volledig up-to-date en de volledige examenstof komt aan bod. Van inventaris tot balans, grootboek en mutaties: alle onderwerpen die met boekhouden te maken hebben, komen uitgebreid aan bod.
Combinatiecursus Financial AssistantWil je meer dan alleen boekhouden leren? Je kunt ook de cursussen Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Calculatie als (zeer voordelige) combinatiecursus volgen. Als je beide examens met goed gevolg hebt afgelegd, ontvang je (naast het BKB en BKC-diploma) ook het diploma Financial Assistant.
Doorstromen naar Praktijkdiploma Boekhouden?Je kennis van boekhouden en administratieve processen nog verder vergroten? Kies voor de vervolgcursus Praktijkdiploma Boekhouden.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
7535D Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren