Home » Paramedisch ondernemer

Opleiding: Paramedisch ondernemer

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Paramedisch Ondernemer


De cursus Paramedisch Ondernemer is opgebouwd uit vier essentiële onderdelen voor het succesvol opzetten van een eigen paramedische praktijk:
Het ondernemingsplan
Beschrijf je droom -een eigen paramedisch bedrijf- en wij helpen jou in de ontwikkeling daar naar toe.
Relaties en cliënten
Meestal werk je samen met andere specialisten bij de behandeling van een patiënt. Deze cursus helpt je bij het bouwen van een netwerk van specialisten en toeleveranciers. Maar ook het werven en behouden van een grote cliëntenkring leren wij jou tijdens deze cursus.
Geldzaken
Ook in de paramedische wereld ontkom je niet aan begrotingen en calculaties. Wij laten je zien welke calculaties noodzakelijk zijn om uiteindelijk een concurrerend tarief te voeren.
Wetten en regels
Het is van belang goed op de hoogte te zijn van de geldende regelgeving. Wij leren je de Nederlandse wetgeving in jouw voordeel te gebruiken: van BIG-wet en huisvesting tot Arbowetgeving.
De cursus wordt afgerond met tien boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen bedrijf.

Diploma Paramedisch Ondernemer

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur:9 maanden bij een normaal studietempo. Maar langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt je eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.


 

Kosten van de cursus

Vanaf 299.00 euro

Algemene informatie over de cursusWerken als zelfstandige in de gezondheidszorg? Word paramedisch ondernemerSpecialistisch verpleegkundige of mondhygiënist? Werk je als professional in de gezondheidszorg en wil je graag als zelfstandige aan de slag? Bijvoorbeeld om te werken tijdens grote evenementen? Of als invalskracht?


 Na negen maanden kun je een eigen bedrijf oprichten en starten als succesvol zelfstandig paramedisch ondernemer.


In de cursus Paramedisch Ondernemer leer je hoe je het ideaalbeeld van je eigen bedrijf op papier zet in een doortimmerd ondernemingsplan.


Waar ben je bovengemiddeld goed in? Je onderscheidt jezelf van andere zorgprofessionals en zet je specialisme effectief in de markt.


 


SamenwerkenBij de behandeling van een patiënt of cliënt werk je meestal samen met andere (paramedische) specialisten.


De cursus helpt je bij het bouwen van een netwerk van specialisten en toeleveranciers. Ook weet je hoe je cliënten werft en hoe je een uitgebreide cliëntenkring opbouwt.


 


Nederlandse wetgevingHet is belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de geldende wet- en regelgeving. In deze cursus Paramedisch Ondernemer leer je over het BIG register, huisvesting en Arbowetgeving. Doel is dat je de wetten en regels in je voordeel benut.


 


Voor wie?De cursus is perfect voor professionals in de gezondheidszorg die voor zichzelf willen beginnen. Denk aan mondhygiënisten, therapeuten, diëtisten, masseurs, verloskundigen, specialistisch verpleegkundigen en alle andere paramedische beroepen.


 


Zelfstandig paramedisch ondernemerTijdens de cursus leer je hoe je een succesvol zelfstandig paramedisch ondernemer wordt.


Onderdeel van de cursus zijn tien lessen over het starten van een eigen zaak. Hierin ga je dieper in op voorbereiding, administratie, boekhouding, tariefberekeningen en nog veel meer. Je raakt wegwijs in ondernemersland.


Kies nu voor een optimale start en word paramedisch ondernemer.


 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
73482 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren