Home » Bengali (Bangladesh)

Opleiding: Bengali (Bangladesh)

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Bengali (Bangladesh)UitspraaktipsDe taalcursus begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. De slimme lesopbouw staat garant voor een flinke woordenschat.

In de cursus krijg je veel interessante achtergrondinformatie over de Indiase en Bengaalse cultuur. Kennis die goed van pas komt wanneer je de regio bezoekt.Woordenschat
In de taalcursus Bengali leer je onder meer uitdrukkingen voor:

  • basisconversatie, zoals begroetingen;
  • cijfers en tijd;
  • de weg vragen;
  • noodgevallen en medische vragen;
  • eten en drinken, winkelen en ontspanning.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur


6 maanden bij een gemiddeld studietempo.

Kosten van de cursus

Vanaf 159.00 euro

Algemene informatie over de cursusLeer een van de meest gesproken talen: volg de cursus Bengaals


Bengali, ook wel Bengaals genoemd, staat in de top tien van meest gesproken talen ter wereld. Het wordt onder meer gesproken in Bangladesh en India. Wil je deze wereldtaal ook beheersen?

Bengali is een van de talen die wordt gesproken op het Indiase schiereiland, met name door de bevolking van de provincie West-Bengalen en in Bangladesh. Met ongeveer 250 miljoen sprekers is de Bengaalse taal een van de meest gesproken talen ter wereld.

Bengali is net als het Hindi afgeleid van het Sanskriet en kent een rijke literaire traditie. Heb je belangstelling voor deze belangwekkende en boeiende taal? De cursus Bengali legt een goede basis.

In de cursus krijg je veel interessante achtergrondinformatie over de Indiase en Bengaalse cultuur. Kennis die goed van pas komt wanneer je de regio bezoekt.
Vaardigheden vergrotenEen fascinerende wereldtaal aan je vaardigheden toevoegen? De cursus Bengali is een aanrader. Deze taalcursus opent een hele nieuwe wereld.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D0E1E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren