Home » Hebreeuws

Opleiding: Hebreeuws

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma HebreeuwsUitspraak oefenenDe taalcursus Hebreeuws leert je het moderne Hebreeuws. De uitgebreide cursus begint met het luisteren naar Hebreeuwse woorden, vervolgens oefen je de uitspraak. Daarna leer je de taal stap voor stap lezen en schrijven.
 


WoordenschatIn de cursus Hebreeuws leer je onder meer uitdrukkingen voor:

  • basisconversatie, zoals begroetingen;
  • cijfers en tijd;
  • de weg vragen;
  • noodgevallen en medische vragen;
  • eten en drinken, winkelen en ontspanning.

Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Door de slimme lesopbouw heb je al snel een grote woordenschat.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur6 maanden bij een gemiddeld studietempo.

Kosten van de cursus

Vanaf 159.00 euro

Algemene informatie over de cursusMeer leren over de taal van de Bijbel? Volg de cursus Hebreeuws. 


Hebreeuws is in meerdere opzichten een boeiende taal. Het is een van de oudste talen en het grootste deel van de Bijbel is in het Hebreeuws geschreven. De taalcursus Hebreeuws biedt meer dan alleen een taalcursus.

De Hebreeuwse taal is ongeveer 3000 jaar geleden in Israël ontstaan. Het is de taal van de Bijbel en de taal van prachtige poëzie en literatuur. Ook in Joodse gemeenschappen buiten Israël geven mensen les in deze taal. Modern Hebreeuws, ook wel Ivriet genoemd, is de hedendaagse taal in Israël.


 


Hebreeuws leren sprekenDe nadruk ligt op spreekvaardigheid. Je krijgt levendige en heldere luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en praktische woordenlijsten.
Van rechts naar linksKennismaken met vreemde tekens? Zelf eens ervaren hoe het is om van rechts naar links te lezen? Start met de cursus Hebreeuws. 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
439b1 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren