Home » Basisopleiding Bedrijfskunde met Ondernemerschap

Opleiding: Basisopleiding Bedrijfskunde met Ondernemerschap

Bij: NHA Thuisstudies

 

NHA Thuisstudies

Industrieterrein 37
5980 AA PANNINGEN
 

Inhoud van de cursusStudieprogramma Basisopleiding Bedrijfskunde met Ondernemerschap
Deze opleiding bestaat uit twee delen:
Ondernemen


  • middle management en bedrijfsvoering;
  • innovatiemanagement;
  • projectmanagement;
  • ondernemingsplan.

Organiseren


  • management & organisatie;
  • A&O psychologie;
  • themaopdracht.Diploma Basisopleiding Bedrijfskunde met Ondernemerschap

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur


6 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Kosten van de cursus

Vanaf 649.00 euro

Algemene informatie over de cursusSuccesvol ondernemen? Volg de Basisopleiding Bedrijfskunde met Ondernemerschap op HBO-niveau
Succesvol ondernemerschap is niet alleen voorbehouden aan zelfstandigen. Het geldt ook voor medewerkers met ondernemersinzicht en succesvolle managers die vanuit een bedrijfskundige kijk een onderneming beter laten presteren. Met de Basisopleiding Bedrijfskunde met Ondernemerschap op HBO-niveau zet je alvast een goede eerste stap.

Stel je hebt een dijk van een idee. Een vinding of een gat in de markt. Je hebt een idee vergelijkbaar met dat van de gloeilamp voordat de gloeilamp was uitgevonden. Een idee hebben is één ding. Maar hoe zorg je ervoor dat je dat idee in de wereld zet?

Hoe bouw je bijvoorbeeld een onderneming? Hoe zorg je ervoor dat het idee leidt tot inkomsten? Hoe vind je een afzetmarkt? Hoe garandeer je dat je aan wettelijke eisen voldoet? Volg de opleiding Bedrijfskunde met Ondernemerschap en je geeft zelf de antwoorden.
MensenwerkEen onderneming is mensenwerk. Weet jij hoe groepsprocessen werken? Kun je mensen motiveren en weet je welk werk het beste bij wie past? Aan het einde van deze module begrijp je werkende mensen beter en weet je hoe je ze positief beïnvloedt.

De Basisopleiding Bedrijfskunde met Ondernemerschap speelt in op de groeiende vraag naar managers die het grote plaatje overzien. Managers met gevoel voor ondernemerschap.

Geïnteresseerd, maar heb je nu nog onvoldoende bedrijfskundige basiskennis? Nog twijfels over de opleiding of geen tijd om stage te lopen? Schrijf je in voor de opleiding Bedrijfskunde met Ondernemerschap.

Gedurende 6 maanden maak je kennis met bedrijfskunde waaronder algemeen management en bedrijfsvoering, projectmanagement en psychologie.

Je schrijft een volwaardig ondernemingsplan. De nadruk bij deze opleiding ligt op het aansturen en organiseren van een onderneming.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A8D9B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren