Home » Basisopleiding Bedrijfskunde met Leiderschap

Opleiding: Basisopleiding Bedrijfskunde met Leiderschap

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Basisopleiding Bedrijfskunde met Leiderschap
Deze opleiding bestaat uit twee delen:
Leiderschap


  • leiderschap;
  • intercultureel management;
  • schriftelijke communicatie.Weten hoe je de kwaliteiten van medewerkers het beste benut? Je leert tijdens de Basisopleiding Bedrijfskunde met Leiderschap alles over kwaliteiten herkennen en op de juiste manier inzetten. Aan het einde van deze module haal je het beste in mensen naar boven en weet je welk effect interculturele relaties op een organisatie hebben.
Arbeid en organisatiepsychologie


  • A&O psychologie;
  • groepsdynamica;
  • onderzoeksvaardigheden.Een onderneming, dat is mensenwerk. Ontdek wat mensen motiveert in hun werk. Werken mensen wel op de juiste plek? Bij dit onderdeel van de opleiding leer je de werkende mens beter begrijpen en weet je hoe je gedrag positief beïnvloedt.

Diploma Basisopleiding Bedrijfskunde met Leiderschap

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur


6 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Kosten van de cursus

Vanaf 649.00 euro

Algemene informatie over de cursusLeiderschap kun je leren. Volg de Basisopleiding Bedrijfskunde met Leiderschap op HBO-niveau
“Management is dingen goed doen; leiderschap is de goede dingen doen.” Ook vaker de juiste beslissingen op het juiste moment nemen? Schrijf je in voor de Basisopleiding Bedrijfskunde met Leiderschap.

Wat maakt een leider een leider? Waarom weet de manager een afdeling schijnbaar moeiteloos al zijn medewerkers mee te krijgen? Hoe komt het dat medewerkers van een multinational harder gingen werken toen hun leidinggevenden een nieuwe regel introduceerde: 20 procent van je werktijd mag je helemaal naar eigen inzicht inrichten, al ga je pingpongen op het dak?

De Basisopleiding Bedrijfskunde met Leiderschap speelt in op de groeiende vraag naar succesvolle managers met zowel brede algemene kennis als gerichte, specialistische kennis. Wil je leren leiding geven in de rol van manager, maar beschik je over onvoldoende basiskennis? Geen tijd om stage te lopen? Schrijf je in voor de Basisopleiding Bedrijfskunde met Leiderschap.

Gedurende zes maanden maak je kennis met bedrijfskunde. Je leert alles over bedrijfskunde en hoe je tijdens het leiding geven bewust rekening houdt met de culturele verschillen van mensen. Ook krijg je inzicht in de psychologie van mens en organisatie.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
4dE47 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren