Home » Fins

Opleiding: Fins

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Fins


Fins voor beginnersDeze zeer complete cursus Fins bestaat uit drie delen.

We starten in het eerste deel met een stuk praktische leergrammatica. Leergrammatica wil zeggen dat de taal vanuit de grammatica ontsloten wordt, met andere woorden, je leert het Fins pas goed spreken en begrijpen als je de grammatica onder de knie hebt.

Het grootste gedeelte van deze zeer uitgebreide cursus is echter gericht op het Fins leren spreken. We leren je stap voor stap hoe jij je verstaanbaar kunt maken in de Finse taal. Je breidt je woordenschat uit en leert de woorden te begrijpen en te onthouden. In de cursus Fins bieden we een groot aantal praktische spreek- en luistervaardigheidsoefeningen aan, gebaseerd op veel voorkomende, dagelijkse situaties.

Tenslotte wordt er ook aandacht besteed aan de geschreven Finse taal, aan de hand van Finse verhalen, krantenberichten en tijdschriftartikelen. Door vertrouwd te raken met Finse geschreven teksten raak je vertrouwd met de typische manier waarop Finnen iets vertellen. Bovendien breid je jouw woordenschat fors uit, hetgeen weer van pas komt bij het goed leren spreken van de taal.

Diploma Fins

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur


12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand.  Sneller Fins leren? Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Kosten van de cursus

Vanaf 199.00 euro

Algemene informatie over de cursusIn gesprek gaan met de gastvrije Finnen? Volg de cursus Fins. 


Wil je een gesprek voeren met de meest noordelijke Europeanen? Met de cursus Fins maak je al snel een praatje in het ‘Suomi’.

Finland is één van de grootste landen van Europa: ongeveer acht keer zo groot als Nederland. De prachtige natuur en de gastvrije bevolking maken het tot een aantrekkelijke vakantiebestemming.

Wil je kennismaken met de taal van het land van duizend meren? De cursus Fins is een goed begin.
Eigenaardige woordenDe Finse taal hoort tot de zogenaamde Fins-Oegrische taalfamilie. Het Fins heeft een eigenaardige woordenschat en een opmerkelijke zinsbouw.

Je zult snel ontdekken dat er maar weinig overeenkomsten met het Nederlands zijn. Dat maakt Fins leren extra uitdagend en zeker ook extra leuk.
Fins leren sprekenDe cursus Fins is een complete cursus met heel veel praktische oefeningen. Je maakt kennis met de 29 letters van het alfabet, de uitspraak daarvan en met de grammatica. Toch ligt het accent vooral op spreekvaardigheid. Hoe stel je je voor, hoe vraag je de weg naar Helsinki en hoe bestel je wat te eten?

Stap voor stap raak je vertrouwd met het Fins. Door Finse verhalen te lezen, krijg je een steeds grotere woordenschat en ontdek je ‘de typische manier’ waarop Finnen iets vertellen.
Werk of vakantieDe cursus Fins is een absolute aanrader wanneer je vakantieplannen voor Finland hebt of wanneer je in je werk met Finnen of Finse bedrijven te maken hebt. Een verrassend leuke cursus die je laat kennismaken met een verrassende taal en een hartelijk volk. Start vandaag nog met Fins leren bij NHA!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Cf30E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren