Home » The Make-up Artist Class

Opleiding: The Make-up Artist Class

Bij: JDO Academy

 

JDO Academy

August Allebéplein 1076
1062 AC AMSTERDAM
 

Inhoud van de cursus

PROGRAMMA
reinigen van het gezicht
epileren
Gebruik van concealer, foundation en poeder
wenkbrauwen
oog- en gezichtvormen
correcties
lippen
shapen
eyeliner
smokey eyes
drieluik
commerciële make-up
nude look
creatieve look
mannen make-up
darkskin
Demo
Make-up Trends
Hands on (op eigen mee gebracht model)

CARRIERE ONDER DE VLEUGELS VAN JDO ACADEMY
Wil je jouw carrière door blijven ontwikkelen? Ook na de opleiding is er een mogelijkheid om onder de vleugels van JDO Academy te blijven werken als assistent make-up Artist. Zo kun je nog meer ervaring op doen en je kunt jezelf blijven ontwikkelen tot zelfstandig Make-up Artist. Wellicht ben jij wel degene die in de toekomst het team van JDO Make-up & Hair komt versterken! Zo werk je net als hen, mee aan uitdagende opdrachten en evenementen voor diverse nationale en internationale opdrachtgevers uit de Cosmetica en Fashion industrie.

DOORSTROOM MASTERCLASSES
Wil je na deze opleiding nog verder ontwikkelen tot allround Make-up Artist? Dat kan! JDO Academy levert ook losse masterclass modules, zoals Darkskin, Haarstyling, etc. Voor meer info zie ‘The Masterclasses’.

Duur van de cursus

16 lessen van 4 uur

Kosten van de cursus

Lesgeld € 3200,- in 1 keer afbetaling 5% korting op het lesgeld.
Starterskit (verkrijgbaar bij JDO Academy) voor: € 960,- incl. btw
Het is Mogelijk om in 4 of 8 termijnen te betalen.

Bijzonderheden

LOCATIE
JDO Academy
August Allebéplein 1076
1062 AC te Amsterdam

START DATUM
Amsterdam: 26 september, iedere dinsdag van 18.00 tot 22.00
Delft: 27 september, daarna iedere woensdag van 18.00 tot 22.00

KLAS
Maximaal 8 deelnemers onder toezicht van 2 docentes voor persoonlijke begeleiding.

INBEGREPEN:
16 lessen van 4 uur
drankjes
professionele trainer
gebruik materialen
eind shoot
certificaat

NIET INBEGREPEN:
Model * Het is de bedoeling dat je jouw eigen model meeneemt naar de workshop. Ben je niet in staat een model te regelen dan denkt je klas en JDO Academy met jou mee.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Algemene informatie over de cursus

Voor iedereen die opgeleid wil worden tot professioneel Make-up Artist biedt JDO Academy “The Make-up Artist Class”. Een opleiding om van je hobby je beroep te maken. In 16 lessen werk je stap voor stap aan je basistechnieken, -vaardigheden en -kennis waardoor je snel, efficiënt en onder de juiste begeleiding wordt opgeleid tot Make-up Artist.

Tijdens deze erkende opleiding staan de nieuwste trends op het gebied van mode en fotografie centraal. Hier leer je de basistechnieken van het vak welke zeer essentieel zijn om een goede make-up artiest te worden. Wanneer je deze basis technieken beheerst en je bewust bent van de lijnen in het gezicht en hoe je deze accentueert in een make-uplook, kun je met jouw creatief brein de meest uiteenlopende (creatieve)creaties maken.

LEERDOELEN
The Make-up Artist Class leert jou:
de verschillende oog- en gezichtsvormen en het corrigeren hiervan;
het omgaan met verschillende soorten make-up (poeder/vet);
het mengen van kleuren;
de details als make-up Artist voor een fotoshoot, zoals het werken naar een fotoshoot toe (b.v. moodboards, communicatie met klant etc.) en het aanbrengen van extra glans.

PERSOONLIJKE AANDACHT
Je werkt bij JDO Academy in kleine groepen zodat je altijd persoonlijke aandacht en optimale begeleiding krijgt. We dagen je uit om je talent en creativiteit verder te ontwikkelen. (Maximaal 8 deelnemers onder toezicht van 2 docentes)

PRAKTIJK ERVARING
Gedurende de opleiding is er een mogelijkheid om in de praktijk te assisteren bij een commerciële of editorial opdracht. Zo bouw je nog meer ervaring op en kun je alles wat je leert direct toepassen. Onze trainers werken namelijk dagelijks backstage bij shoots en shows. Zo leer je gegarandeerd de technieken die op een lijn liggen met het huidige modebeeld.

EINDSHOOT
Je rond de opleiding af met een professionele fotoshoot welke georganiseerd word door JDO Academy. Juist omdat we jou graag de belevenis van een topshoot mee willen geven! We werken samen met professionele beauty- en fashionfotografen uit ons vakgebied. Meestal word het haar gedaan door de mensen die op de zelfde dag The Hair Bootcamp afronden. Je werkt samen als team aan je meegebrachte model. Tevens zal er een professionele Make-up & Haarstylist aanwezig zijn om jou met tips te ondersteunen als dat nodig is. Zo rond je de opleiding af met de nodige praktijkervaring en kun je bovendien een professionele foto toevoegen aan je portfolio. Een mooie start in je verdere carrière als Make-up Artist!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
4bDdF Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren