Home » Security Analyst & Licensed Penetration Tester (ECSA/LPT)

Opleiding: Security Analyst & Licensed Penetration Tester (ECSA/LPT)

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

ECSA/LPT (EC-Council Security Analyst & Licensed Penetration Tester) is een platform onafhankelijke training met veel praktijkoefeningen, die wordt afgesloten met het EC-Council Security Analyst examen. U kunt tevens (optioneel) uw Licensed Penetration Tester (LPT) certificering behalen. Hiermee komt uw naam op een internationale lijst met gecertificeerde onafhankelijke penetration testers te staan.

De EC-Council Security Analyst training is een vervolgtraining en verdere verdieping c.q. specialisatie training na de Certified Ethical Hacker (CEH) training, eveneens van EC-Council. Bent u nog niet CEH gecertificeerd? Schrijf u dan eerst in voor de CEH training.


De EC-Council Security Analyst training stelt u in staat diepgaande en complexe risicoanalyses van een netwerk te maken. Hiervoor maakt u gebruik van uiteenlopende penetratietesten en checklists. Na de training bent u in staat elk willekeurig netwerk te controleren op kwetsbaarheden en weet u hier op de juiste wijze verslag van te doen. Als security analyst weet u de resultaten van een analyse om te zetten in een beveiligingsplan inclusief de te treffen maatregelen.

EC-Council Security Analyst training: voor wie?

Een penetration test is een complexe aangelegenheid die door een professional wordt uitgevoerd. In de EC-Council Security Analyst training leert u de structuur en de technieken om het zelf te kunnen doen. Zo houdt u kwetsbare informatie binnen uw bedrijf en bespaart u op de kosten van externe inhuur.

De EC-Council Security Analyst training is bedoeld voor security analisten, risk managers, security officers, systeembeheerders, security testers, IT architecten, IT professionals en netwerkbeheerders.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

De Security Analyst training is door EC-Council ontwikkeld voor IT professionals die ruime ervaring hebben in het beheren van systemen en netwerken. Het opleidingsniveau van deze training is vergelijkbaar met de MCSA/MCSE training/certificering. Het CEH certificaat wordt als voorwaarde gesteld om deel te kunnen nemen aan het examen voor ECSA/LPT. Bent u nog niet CEH gecertificeerd? Schrijf u dan eerst in voor de CEH training.

Opleidingsduur

5 dagen

Kosten

De kosten van de ECSA/LPT training bedragen € 5.250,- excl. BTW per persoon, incl. koffie, thee, lunches, documentatie, toolkit en het ECSA examen (t.w.v. € 250,-).

Wilt u overnachten? Wij boeken voor u tegen een kleine meerprijs een hotelkamer op 2 minuten loopafstand van de trainingslocatie.

Bijzonderheden

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, Financiėle, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Veenendaal

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
924f3 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren