Home » Compensation & Benefits Consultant (CBC) dagopleiding 13 weken

Opleiding: Compensation & Benefits Consultant (CBC) dagopleiding 13 weken

Bij: IPD Opleidingen

Duur van de cursus

13 weken

Kosten van de cursus

Bel met onze studieadviseurs voor gratis studieadvies en de meest actuele prijzen.

Bijzonderheden

Vrijgesteld van BTW, exclusief lesmateriaal en examenkosten.

Plaatsen / leslocaties

Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Vakopleiding CBC.........adviseren bij managementvraagstukken van arbeid en beloning!
Als u deskundig wilt worden op het gebied van beloningsvraagstukken, is Compensation & Benefits Consultant (CBC) de juiste opleiding. Hier leert u hoe u kunt adviseren op managementniveau als het gaat om arbeid, belonen en pensioenen. U doet kennis op over personeelsmanagement, organisatieleer, employee benefits en informatiemanagement. Daarnaast ontwikkelt u presentatie- en adviesvaardigheden, om uw kennis in de praktijk te brengen.

De voordelen van een dagopleiding CBC
Als u kiest voor de dagopleiding, heeft u één doordeweekse dag of zaterdag in de week les. Dit is een vaste dag met lestijden van 10.00 - 16.00 uur. U rondt de opleiding in een snel tempo af, zodat u daarna direct aan het werk kunt. De opleiding CBC bestaat uit 13 lessen.

Lessen
Tijdens de lessen komen de theorie, begrippen en oefenopgaven aan bod. Natuurlijk is er ook alle ruimte om vragen te stellen naar aanleiding van de stof. Vervolgens maakt u thuis opdrachten en neemt u de leerstof door. Het studiemateriaal vindt u op de digitale leeromgeving. De lessen zijn ook bedoeld om contact te maken met docent en medeleerlingen. Daardoor zijn de lessen inspirerend en zorgen ze ervoor dat u gemakkelijker en met meer plezier naar uw diploma toewerkt. Met uw medeleerlingen bouwt u een mooi netwerk op.

Vakken en lesmateriaal
De dagopleiding bestaat uit 13 lessen. In de lessen worden 3 modules volledig behandeld.

Strategische Arbeidsvoorwaarden & Belonen
Organisatie & Management
Communicatieve- en Adviesvaardigheden

Examen
De vakinhoudelijke opleiding CBC rondt u af met een online examen en vakdiploma bij examenbureau de Associatie ( www.associatie.nl). Het examen bestaat uit drie onderdelen: Strategische Arbeidsvoorwaarden & Belonen, Organisatie & Management en Communicatieve- en Adviesvaardigheden.

Naast de examens bij de Associatie schrijft u ook een scriptie. Met de scriptie voor CBC toont u aan dat u een beloningsvraagstuk en de situatie rond dit vraagstuk kunt beschrijven.

Vooropleiding
Voor de opleiding Compensation & Benefits Consultant (CBC) is geen vooropleiding noodzakelijk. Wij raden echter enige voorkennis in de vorm van werkervaring of een gerelateerde vooropleiding zoals PDL of VPS aan. De opleiding wordt op HBO niveau verzorgd. U kunt altijd telefonisch contact opnemen met een van onze studieadviseurs. Zij gaan graag met u om de tafel zitten om een helder overzicht rondom de studiebelasting te krijgen.

Waarom kiezen voor IPD? Bij IPD krijgt u heel veel extra’s:
• De IPD-ELO is de elektronische leeromgeving waarmee u gemakkelijk op afstand kunt communiceren over al uw vragen met uw klasgenoten en uw leraar.
• Extra gratis examentrainingen worden georganiseerd in Utrecht. Deze extra examentrainingen mag u net zolang volgen totdat u het examen heeft behaald (dat is meestal niet vaak nodig omdat onze kandidaten meestal meteen slagen voor de examens).
• Carrièredagen/Netwerkdagen. Er worden regelmatig netwerkdagen georganiseerd waarbij werkgevers en IPD-studenten elkaar ontmoeten. Ons Carrièreteam spant zich in om alle IPD-leerlingen die dat willen aan een goede baan te helpen.
• Gecertificeerde docenten. IPD toetst ieder jaar of de docenten goed genoeg zijn om les te mogen geven. Alleen docenten die hebben aangetoond op een goede manier les te kunnen geven staan voor de klas.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
247fC Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren