Home » KRMT voor Assistent-makelaar

Opleiding: KRMT voor Assistent-makelaar

Bij: IPD Opleidingen

Duur van de cursus

32 weken

Kosten van de cursus

Bel met onze studieadviseurs voor gratis studieadvies en de meest actuele prijzen.

Bijzonderheden

Vrijgesteld van BTW, exclusief lesmateriaal en examenkosten.

Plaatsen / leslocaties

Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Makelaardij (K-RMT) voor Assistent-makelaars..............................kort en krachtig!
Heeft u uw diploma Assistent-makelaar en wilt u snel doorgroeien in de makelaardij? Of heeft u eerst wat werkervaring opgedaan op kantoor en bent u er nu aan toe om zelfstandig als adviseur naar de klanten te gaan? Dan heeft IPD dť opleiding voor u: een verkorte makelaarsopleiding voor ARMT'ers.

Het cursusprogramma KRMT voor assistent-makelaars is speciaal toegesneden op personen die de voorkennis en vaardigheden van een assistent-makelaar hebben. U krijgt alle vakken van de Basistheorie Taxateur o.z., maar u kunt door uw vooropleiding met minder lessen toe. U weet immers al hoe een wettenbundel werkt en u heeft de basiskennis van de meeste vakken al gehad. In 22 lesdagen (7 lesdagen minder dan de reguliere Basistheorie) gaat u door de stof heen. De specialisatie Aanvullend Wonen, met de vakken Makelaardijleer en Vakbekwaamheid, volgt u vervolgens in het reguliere programma van 2 x 5 lessen.

De opleiding is voor cursisten met een ARMT-achtergrond. We vragen dus bij de aanmelding om uw diploma of om een goede motivatie waarom u denkt dat u de inhoud en het tempo van de opleiding aankunt. Dat gebeurt via een intakegesprek.

Vakken en lesmateriaal
De opleiding KRMT voor Assistent-makelaars heeft dezelfde 6 vakken als de reguliere makelaarsopleiding, maar dan in minder lessen.

Basistheorie taxateur o.z.:
Vastgoedeconomie
Bouwkunde
Privaatrecht
Publiekrecht
Fiscaliteiten en Taxaties
FinanciŽn

Het onderdeel Bestek en Tekeninglezen van Bouwkunde oefent u nog extra tijdens de Bouwkunde Praktijkdagen in Utrecht. Een pittig tempo, met snel resultaat!

Aanvullend wonen:
Makelaardijleer
Vakbekwaamheid

Na het behalen van deze onderdelen mag u de persoonsgebonden certificering K-RMT voeren.

Examens
U wordt opgeleid tot de examens van het examenbureau SVM NIVO. De examens van de basistheorie zijn (met uitzondering van Bouwkunde 2) flextoetsen die u op een door u gekozen toetslocatie en tijdstip kunt laten plaatsvinden.

Vooropleiding
Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen aan het traject verbonden. Iedereen mag aan de opleiding en de examens deelnemen. Het niveau van de opleiding en examens is, mede door het tempo, vergelijkbaar met het niveau van een HBO. Kortom, u bent van harte welkom als u verwacht dit niveau aan te kunnen.

Proeflessen
IPD organiseert gratis en vrijblijvend proeflessen in de richting van makelaardij. Een goede studiekeuze is belangrijk en daarom organiseert IPD geregeld proeflessen, waarbij u kennismaakt met IPD, docenten, medecursisten, het lesmateriaal en elektronische leeromgeving.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E26aE Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren