Home » Revit Families Gevorderd

Opleiding: Revit Families Gevorderd

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusWilt u graag de volgende stap maken en families voorzien van meer informatie? En wilt u families met elkaar kunnen gaan combineren. Met de training Revit Families voor gevorderden maakt u nog meer gebruik van de standaard Revit functionaliteiten en haalt u nog meer voordelen uit uw eigen bibliotheek. U leert zelfstandig geavanceerde Revit families te maken.Voor wie is deze Revit training voor gevorderden bedoeld?
Deze training is bedoeld voor de ervaren Revit gebruiker, die (enige) ervaring heeft met het maken van Revit families. U wilt families voorzien van meer informatie en met elkaar gaan combineren.Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze Revit Gevorderdentraining te volgen?
Na deze training kunt u zelfstandig geavanceerde Revit families maken. Hierin werkt u met Nested Families. Dat wil zeggen dat u een product of bouwelementen opdeelt in losse families, en deze achteraf in elkaar zet. Zo kunt u bijvoorbeeld een deurklink-familie in meerdere verschillende deur-families toepassen. U hoeft deze deurklink dan maar één keer te modeleren, maar kan deze meerdere keren hergebruiken. Verder leert u te werken met Shared Parameters. Op deze manier zorgt u dat de BIM Informatie uit het 3D model, ook op (technische)tekening en in uittrekstaten kan verschijnen.Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?
Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:


  • Nested families

  • Shared Parameters

  • Geneste families koppelen aan parameters

  • Toepassen van formules

  • Weergave instellingen

Na deze cursus kunnen wij u verder begeleiden en ondersteunen in het ontwikkelen en opzetten van een eigen Revit bibliotheek.  Welke voorkennis heeft u nodig voor deze training?        
Basiskennis van Revit en het maken van een Revit bibliotheek is vereist. Heeft u nog geen ervaring met het maken van families, dan adviseren wij eerst de training Revit Families Basis te volgen.Cursusmaterialen en faciliteiten
Tijdens de training ontvangt u Nederlandstalig instructie materiaal, inclusief praktische oefeningen.Voor de cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Duur van de cursus

1 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 450

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Emmen,Groningen,Apeldoorn,Utrecht,Zwolle,Alkmaar,Zaandam,Rotterdam,Eindhoven,Venlo

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
903e9 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren