Home » Revit Families Basis

Opleiding: Revit Families Basis

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusIn ieder Revit project komt wel een specifiek of afwijkend element voor waar geen standaard family (Revit component/Block) voor beschikbaar is. Tijdens de cursus Revit Families Basis leert u de basis van het zelf ontwikkelen en samenstellen van bibliotheken en families.Voor wie is deze Revit Families Basistraining bedoeld?
Deze training is bedoeld voor architecten, aannemers, leveranciers of installateurs, die gebruik maken van Revit en zelf een bibliotheek/family in Revit willen gaan opzetten. Tijdens deze cursus leert u alle benodigde basisvaardigheden voor het opzetten van een bibliotheek/family.Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze Revit Families cursus te volgen?
Na deze cursus bent u in staat zelf een basis family op te bouwen. Deze families kunt u met behulp van parameters, variabelen, ‘sturen’ zodat het model zich automatisch kan aanpassen naar uw wensen. Daarnaast worden diverse handgrepen geboden om uw families duidelijk en eenduidig op te bouwen, door te werken met een bepaalde standaard/classificatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Dutch Revit Standards (DRS) of ETIM. Na deze cursus bent u in staat om uw eigen producten aan te bieden in BIM en/of Revit formaat. Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?
Tijdens deze Revit cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:


  • Reference Planes

  • Family Editor

  • Template

  • Toepassing en gebruik van parameters

  • Geometry

  • Materialen koppelen aan families

  • Nested families

  • Modelleer standaarden

Na deze cursus kunnen wij u begeleiden en ondersteunen in het ontwikkelen en opzetten van een eigen Revit bibliotheek.  Welke voorkennis heeft u nodig voor deze training?
Voor deelname aan de training Revit Families Basis is kennis van Revit vereist.Cursusmaterialen en faciliteiten
Tijdens de training ontvangt u Nederlandstalig instructie materiaal, inclusief praktische oefeningen. Voor de cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.Online leerportaal 
Met het unieke online leerplatform van Cadix is online leren mogelijk. Als deelnemer van de Revit Families Basistraining krijgt u toegang dit leerplatform. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

1 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 450

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Emmen,Groningen,Apeldoorn,Utrecht,Zwolle,Alkmaar,Zaandam,Rotterdam,Eindhoven,Venlo

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
42Ab5 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren