Home » Revit Basis

Opleiding: Revit Basis

Bij: Cadix

Inhoud van de cursus



Heeft u ervaring in de bouw en wilt u leren werken met Revit? Kies dan voor de cursus Revit Basis. U leert tijdens deze cursus te werken met de basisfunctionaliteiten van Revit en u past de geleerde kennis direct toe in de praktijk. Na afloop van de cursus werkt u op een hoogwaardige en betrouwbare manier met Revit in 3D. 

De Revit basiscursus is een bijzonder populaire cursus, omdat de bouwwereld de kracht van 3D en BIM ervaart. De cursus Revit is dusdanig opgezet dat de kennis snel eigen gemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd voor begeleiding en het maken van oefeningen.

Voor wie is deze Revit cursus bedoeld?


Deze Revit cursus is bedoeld voor architecten, aannemers, ontwerpers en bouwkundig tekenaars die meer uit hun tekenwerk willen halen en daarom de stap naar 3D modelleren (willen) maken. Revit is hiervoor een zeer geschikte keuze, mede vanwege het grote draagvlak van het pakket in de markt. 

Bent u werkzaam in de installatiebranche? Volg dan de Revit MEP cursus.

Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze cursus te volgen?


Na afloop van deze Revit cursus modelleert u zelfstandig een project en genereert u hieruit tekeningen. Daarnaast krijgt u inzicht in de werking van een Revit 3D gebouwmodel.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


In hoofdlijnen worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • BIM theorie[li]Introductie Revit[li]Projecten opstarten in Revit[li]Schermindeling[li]Navigeren[li]Basis Casco model opzetten: Walls, Floors, Roofs[li]Materialen, lijndikte en arcering[li]Stramienlijnen en levels[li]Tabellen en hoeveelheden genereren/uittrekstaten[li]Ruimtestaten maken[li]Aanzichten en doorsneden definiëren (views)[li]Details maken[li]Annotaties (teksten, tags en maatvoering)[li]Theorie families en parameters[li]Categories, Families, Types, Instances[li]2D-Families opbouwen[li]Samenstellen van printbladen en afdrukken


Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?


Om deel te nemen aan de cursus Revit Basis is kennis van Revit niet vereist. Uw eigen vakkennis, bij voorkeur, bouwkundig, is voldoende. Wel is ervaring met Windows nodig.

Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Één jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy


Als deelnemer van de Revit basistraining krijgt u één jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Dit is het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

4 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1200

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven,Utrecht,Venlo,Den Bosch,Virtual Classroom,Drachten,Groningen,Emmen,Zwolle,Alkmaar,Zaandam,Rotterdam,Nijmegen,Amsterdam

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
575a0 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren