Home » InDesign CC Vervolg

Opleiding: InDesign CC Vervolg

Bij: Learnit

Inhoud van de cursus



Als je al enige ervaring hebt met het gebruik van InDesign, dan zul je gemerkt hebben dat het programma ongelooflijk veel mogelijkheden en functies biedt voor Desktop Publishing (DTP). Wanneer je creatieve wensen voor paginaopmaak verder gaan dan wat de basismogelijkheden bieden, dan is onze vervolgtraining een uitkomst.



Dankzij geavanceerde functies in InDesign heb je meer mogelijkheden om je folders, magazines en boeken op te maken. Ook voor geanimeerde online documenten, zoals brochures op websites, is InDesign het perfecte opmaakprogramma. Door gebruik te maken van vooringestelde stijlen kun je aanzienlijk efficiënter werken met je documenten. Tijdens onze tweedaagse training InDesign CC Vervolg leer je gebruik te maken van de meer geavanceerde mogelijkheden binnen InDesign.



Onderwerpen



De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens de training:

  • Werken met kleur en transparantie
  • Stijlen instellen en aanpassen
  • Grafische objecten importeren en bewerken
  • Werken met uitknippaden
  • Effecten instellen voor afbeeldingen
  • Tabellen maken en opmaken
  • Interactieve documenten maken
  • Uitvoerinstellingen, exporteren en afdrukken
  • PDF-bestanden maken met Form Fields
  • Exporteren voor eReaders
  • Werken met lange documenten





Omdat de training volgens de Open Leervorm wordt gegeven kan de inhoud en de diepgang van de onderwerpen altijd worden afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen en leertempo.



Doelgroep



Deze training is bij uitstek geschikt voor mensen die al ervaring hebben met InDesign en meer willen halen uit het programma dan alleen de basisfuncties. Als je bekend bent met de onderwerpen uit onze training InDesign CC Basis en het programma voor specifieke doeleinden wilt gebruiken die om een hoger gebruikersniveau vragen, dan is dit de perfecte training.



Trainingsmateriaal



Deze training wordt gegeven op PC's, maar is ook geschikt voor Mac-gebruikers (Apple). Je ontvangt bij aanvang van de training een overzichtelijk boek met oefeningen en oefenbestanden. Dit kun je na de training ook gebruiken als naslagwerk. We werken tijdens de training met CC-materiaal. Met CC is Adobe overgegaan naar een abonnementsvorm in plaats van betalen per update. Mocht je nog met een oudere versie werken, dan zal de trainer de verschillen uitleggen, zodat je hier zonder problemen mee aan de slag kunt.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Om deze training met succes te kunnen volgen, is basiskennis van het programma InDesign een vereiste.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

980 Euro
inclusief koffie, thee, lunch en materiaal

Bijzonderheden

Het is de bedoeling dat je voor deze training een eigen laptop meeneemt met daarop de software voor deze training. Mocht je geen eigen laptop hebben, neem dan even contact op met de planning van Learnit op [stuur een e-mail].

Plaatsen / leslocaties

Online, Den Haag, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Zwolle, Arnhem

Algemene informatie over de cursus

Wil je je eigen folders, magazines of boeken leren opmaken? Dat kan met InDesign CS6. In deze vervolgtraining gaan we dieper op de materie in, voor nog betere resultaten en meer gebruiksgemak.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
0f579 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren