Home » HBO Duurzaam toerisme en trends  (Thuisstudie)

Opleiding: HBO Duurzaam toerisme en trends  (Thuisstudie)

Bij: LOI voor Bedrijven

 
 

Inhoud van de cursus


  • Geen vooropleiding vereist.
  • Gratis extra praktijkdag.
  • Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij de bacheloropleiding.

Duur van de cursus

6 maanden

Kosten van de cursus

Totale kosten: 1554 euro

Bijzonderheden

LOI Hogeschool

Plaatsen / leslocaties

Thuisstudie

Algemene informatie over de cursusWerk je of wil je gaan werken binnen de sector toerisme en recreatie? Dan moet je continu op de hoogte zijn van de laatste trends op toeristisch gebied. Alleen zo kun je je klanten goed van dienst zijn en succesvolle producten in de markt zetten. Duurzaam toerisme is een van die trends. Met de korte opleiding HBO Duurzaam toerisme en trends doe je binnen een half jaar op HBO-niveau kennis op over dit onderwerp. Een waardevolle aanvulling op je vakkennis!


De opleiding HBO Duurzaam toerisme en trends behandelt de nieuwste trends binnen de toeristische sector. Je leert welke invloed deze trends hebben en hoe je hier op in kunt spelen. Wat is nu eigenlijk duurzaam toerisme en hoe ‘meet’ je dit, zijn vragen die aan de orde komen. Ook het uitzetten van beleid op het gebied van duurzaam toerisme en verantwoord ondernemen komt aan bod.


Het korte HBO-programma Duurzaam toerisme en trends is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Toerisme en recreatie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Ed298 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren