Home » HBO-bachelor Werktuigbouwkunde (Thuisstudie)

Opleiding: HBO-bachelor Werktuigbouwkunde (Thuisstudie)

Bij: LOI voor Bedrijven

 
 

Inhoud van de cursus


  • Bacheloropleiding met zeer goede carrièreperspectieven.
  • Zeer praktijkgericht, direct toepasbaar in het bedrijfsleven.
  • NVAO-geaccrediteerd, dus van bewezen hoge kwaliteit.

Duur van de cursus

48 maanden

Kosten van de cursus

Totale kosten: 7936.8 euro

Bijzonderheden

HBO-bachelorgetuigschrift

Plaatsen / leslocaties

Thuisstudie

Algemene informatie over de cursusDe opleiding Werktuigbouwkunde biedt zeer goede carrièreperspectieven. Op de arbeidsmarkt is een nijpend tekort aan professionals met een technische opleiding. Juist in de techniek is het op dit moment belangrijk om hoog opgeleid te zijn.


Een werktuigbouwkundige houdt zich bezig met dynamische objecten, zoals motoren, hydraulische constructies en pompen. Binnen deze brede en praktijkgerichte technische opleiding is zowel aandacht voor werktuigbouwkundige, elektrotechnische als bedrijfskundige aspecten. Na afronding kun je bijvoorbeeld aan de slag als projectingenieur, installatie-engineer of technisch adviseur.


De opleiding Werktuigbouwkunde wordt aangeboden namens Hanzehogeschool Groningen. Hanzehogeschool verzorgt de inhoud van het onderwijs en LOI Hogeschool maakt het mogelijk om de opleiding te volgen via flexibel afstandsonderwijs, zoals het gebruik van de digitale leeromgeving en online hoorcolleges. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je het officiële bachelorgetuigschrift van Hanzehogeschool Groningen. Na het afronden van deze opleiding mag de titel Bachelor of Engineering (B Eng) of de titel ingenieur (ing.) worden gevoerd.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
CdA84 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren