Home » Kleurenconsulent Gevorderd

Opleiding: Kleurenconsulent Gevorderd

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

Hoe zien de colleges eruit?
Deze opleiding bestaat uit 3 colleges van 4 uur. Voorafgaand aan ieder college bestudeer je thuis de theorie, zodat je je tijdens het college volledig kunt focussen op de praktijk. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van inspirerende docenten, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.

Wat leer je tijdens deze opleiding?
Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Gezichten indelen binnen de vier seizoenen

  • Leren werken met analysedoeken

  • Gebruik van kleurcontrasten; primaire, zachte, neutrale en accentkleuren

  • Details van een goede look: haarkleur, accessoires, monturen en parfum

  • Omgang met klanten

  • Oorzaken van een verkeerde analyse

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.

Duur van de cursus

3 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 259.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Bijzonderheden

Eventuele praktijkmaterialen komen voor eigen rekening.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Eindhoven, Utrecht.

Algemene informatie over de cursus

Word kleurenspecialist!
Je hebt al enige kennis in huis over de werking van kleuren bij diverse mensen, maar met Kleurenconsulent Gevorderd ga je nog een stapje verder! Je weet al hoe je klanten kunt kleden op basis van hun lichaamsvorm en gelaatsvorm en –kleur, maar nu zul je ook rekening gaan houden met wat ze willen uitstralen. Je leert tevens over de juiste stijl bij specifieke gelegenheden. Met welke elementen houd je dan rekening? Natuurlijk komen ook de nieuwste modetrends en –ontwerpers aan bod. Na deze opleiding ben jij hét aanspreekpunt voor professioneel stijladvies! Geen vraag aan jou zal onbeantwoord blijven.

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Kleurenconsulent Gevorderd? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Kleurenconsulent Gevorderd!

Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C0E9A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren