Home » Huwelijksfotografie

Opleiding: Huwelijksfotografie

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

  • Wat is huwelijksfotografie?

  • Technieken

  • Esthetiek

  • Het huwelijk in beeld

  • Aandachtspunten

  • Het fotoalbum

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding. Je kunt dus direct starten!

Duur van de cursus

Gemiddeld 6-9 maanden

Kosten van de cursus

209 euro all-in

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Een nieuwe start als huwelijksfotograaf
Droom jij ook van een succesvolle carrière als huwelijksfotograaf? Volg dan nu de erkende opleiding huwelijksfotografie van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol huwelijksfotograaf.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle huwelijksfotograaf met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en/of zelfstandig ondernemer.

De mooiste dag van iemands leven
Als Fotograaf wil je mooie plaatjes schieten. En wat is er dan beter dan de mooiste dag uit iemands leven vast te leggen? Prachtige pakken en jurken, mooie locaties, vrolijke mensen: de ideale ingrediënten voor de perfecte foto. Wil jij je als professional of amateur specialiseren in trouwfoto’s? Schrijf je dan in voor onze opleiding Huwelijksfotografie. Je studeert op je eigen tempo en wordt begeleid door een inspirerende docent met jarenlange praktijkervaring als Huwelijksfotograaf. Maak van je passie je beroep en schrijf je in!

Huwelijksfotograaf is een beroep met toekomst!
Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP’er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
3588E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren