Home » Eigen Sieraden Webshop Starten

Opleiding: Eigen Sieraden Webshop Starten

Bij: NHA Thuisstudies

 

NHA Thuisstudies

Industrieterrein 37
5980 AA PANNINGEN
 

Inhoud van de cursusStudieprogramma
In deze uitgebreide cursus worden meerdere  modules behandeld:

Sieraden Maken
Tijdens de module Sieraden Maken worden verschillende onderwerpen behandeld. Waaronder het werken met materialen. Het werken met metaal vereist namelijk een andere benadering dan het werken met papier.  Je gaat tijdens deze interessante cursus stap voor stap aan de slag met verschillende technieken en materialen. Je ontvangt bij deze cursus een gratis materialenpakket.

Eigen Webwinkel Starten
De 2e module, Eigen Webwinkel Starten,  gaat specifiek in op het starten van een online webwinkel. Onderwerpen die aan bod komen zijn: zakendoen via internet, waarom een webwinkel?, het opzetten van een webwinkel, winkel-software en communicatie en informatie. Na het volgen van deze module weet je precies wat er komt kijken bij het starten van je eigen onderneming op het internet.
De cursus wordt afgerond met 10 boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen zaak. Met de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten leer je hoe je als zelfstandige een eigen praktijk opzet en succesvol in de markt zet.

Wat kun je na deze cursus?
Als je deze populaire NHA-cursus hebt afgerond, ben je in staat om je eigen sieraden te ontwerpen en maken. Daarnaast weet je hoe jij je eigen onderneming moet starten en je creaties via het internet kunt verkopen. Binnen de kortste keren weet iedereen de weg naar jouw Sieraden Webshop te vinden!

Aan het einde van de cursus kun je de trotse bezitter worden van het waardevolle diploma Eigen Sieraden Webshop Starten. Je bent klaar om jouw eigen zaak te starten! Familie en vrienden zullen je bewonderen om jouw fantastische prestatie. Een feestje is dan zeker op zijn plaats.

Samen met jouw docent werk je naar jouw diploma toe. Met de bekwame hulp van de NHA en een stuk inzet van jouw kant kun je met een gerust hart de uitreiking van jouw diploma tegemoet zien.

Na afloop van de cursus kun je het NHA-Instituutsdiploma ontvangen. Dit diploma kun je voor 19 euro aanvragen. Dat kan wanneer je de cursus hebt gevolgd, van alle lessen het huiswerk ter correctie hebt ingestuurd en daarvoor gemiddeld een voldoende cijfer haalde (5,5 of hoger). Aan het einde van de cursus ben je dan de trotse bezitter van het instituutsdiploma van de NHA, dat zijn waarde ruimschoots bewezen heeft.

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur:
9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt je eigen tempo.

Vooropleiding:
Voor de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten is geen vooropleiding nodig.

Leerboeken:
Voor de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten heb je geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo hou je overzicht en bespaar je geld.

Cursus-ringband:
Bij de lessen ontvang je
GRATIS een fraaie ringband om jouw lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel: e-mail.


Studeer in uw eigen tempo
Je ontvangt de complete cursus Eigen Sieraden Webshop Starten in ťťn zending thuis. Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

Kosten van de cursus

Vanaf 439 euro

Bijzonderheden

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijsHet ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Alle NHA-opleidingen die aan wetgeving onderhavig zijn voldoen aan de kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen.

Algemene informatie over de cursusBen je graag creatief bezig en hou je van mooie sieraden? Ben je daarnaast commercieel ingesteld en wil je geld verdienen met jouw sieraden? Dan hebben wij goed nieuws! Speciaal voor alle commerciŽle creatievelingen heeft NHA een nieuwe cursus ontwikkeld: "Eigen Sieraden Webshop Starten"
 
Voor wie is deze cursus geschikt?
De cursus Eigen Sieraden Webshop is bij uitstek geschikt voor iedereen die interesse heeft om zijn  eigen sieraden te gaan ontwerpen en maken . Om deze vervolgens zelf, via een eigen webshop, te gaan verkopen.

Nu met GRATIS fullcolour handboek "in 10 stappen naar je eigen zaak".

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
50023 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren