Home » Engels voor gevorderden en meergevorderden (Thuisstudie)

Opleiding: Engels voor gevorderden en meergevorderden (Thuisstudie)

Bij: LOI

Inhoud van de cursus


  • Ook 2 x zo snel te volgen.
  • Persoonlijke en motiverende begeleiding van ervaren docenten.
  • Optioneel: internationaal erkende diploma’s First Certificate in English (CEF-niveau B2) en Certificate in Advanced English (CEF-niveau C1) van Cambridge English Language Assessments.

Duur van de cursus

17 maanden

Kosten van de cursus

Totale kosten: 1041.25 euro

Bijzonderheden

Cambridge English-diploma

Plaatsen / leslocaties

Thuisstudie

Algemene informatie over de cursusBeheers je het Engels op beginnersniveau en wil je snel en voordelig Engels op topniveau (CEF-niveau C1) leren? Dan is deze combinatiecursus Engels voor gevorderden en meergevorderden een uitstekende keuze. Op een levendige en effectieve manier (online animatiefilms) leer je de taal op topniveau spreken, verstaan, schrijven en lezen. Je leert de perfecte uitspraak, met behulp van teksten ingesproken door ‘native speakers’. Voor extra uitleg kun je de gratis online hoorcolleges volgen. Na afloop beheers je de Engelse grammatica en heb je een flinke woordenschat opgebouwd. Bovendien weet je heel veel over het land. Het perfectioneren van je Engels is niet alleen leuk en handig, taalkennis op hoog niveau is ook een uitstekende aanvulling op je cv.


De LOI biedt de opleidingen Engels voor gevorderden en Engels voor meergevorderden ook los aan, maar met deze combinatiecursus ben je een stuk goedkoper uit.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
61211 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren