Home » Duits voor beginners en gevorderden (Thuisstudie)

Opleiding: Duits voor beginners en gevorderden (Thuisstudie)

Bij: LOI

Inhoud van de cursus


  • Ook 2 x zo snel te volgen.
  • Online inspreken en snel gesproken feedback terug.
  • Optioneel: officiële diploma’s Goethe-Zertifikat B1: Zertifikat Deutsch en Goethe-Zertifikat B2 van het Goethe-Institut.

Duur van de cursus

14 maanden

Kosten van de cursus

Totale kosten: 682.5 euro

Bijzonderheden

Goethe-diploma

Plaatsen / leslocaties

Thuisstudie

Algemene informatie over de cursusVoor wie zo voordelig mogelijk Duits op gevorderdenniveau (B2) wil leren, maar wel vanaf de basis wil beginnen, is de slimme combinatiecursus Duits voor beginners en gevorderden de ideale keuze.


Bij de LOI studeer je via een unieke studiemethode met behulp van online animatiefilms en online hoorcolleges. Na afloop van de taalcursus kun je je uitstekend uitdrukken in het Duits, zowel mondeling als schriftelijk. Je beheerst de grammatica en hebt een flinke woordenschat opgebouwd. Na afloop weet je ook veel over het land.


De LOI biedt de opleidingen Duits voor beginners en Duits voor gevorderden ook los aan, maar met deze combinatiecursus ben je een stuk goedkoper uit. Je slaat meteen twee vliegen in één klap!


Goed Duits leren is niet alleen leuk en handig, kennis van de Duitse taal is ook een uitstekende aanvulling op je cv. Het geeft zeker een voorsprong op de arbeidsmarkt.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
2319E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren