Home » Engels voor beginners en gevorderden (Thuisstudie)

Opleiding: Engels voor beginners en gevorderden (Thuisstudie)

Bij: LOI

Inhoud van de cursus


  • Ook 2 x zo snel te volgen.
  • Online inspreken en snel gesproken feedback terug.
  • Optioneel: officiële diploma’s PET B1 en First Certificate in English-niveau B2 van Cambridge English Language Assessments.

Duur van de cursus

14 maanden

Kosten van de cursus

Totale kosten: 682.5 euro

Bijzonderheden

Cambridge English-diploma

Plaatsen / leslocaties

Thuisstudie

Algemene informatie over de cursusWil je zo voordelig mogelijk Engels op gevorderdenniveau (B2) leren? Maar wil je wel vanaf de basis beginnen? Schrijf dan nu in voor de slimme combinatiecursus Engels voor beginners en gevorderden!


Bij de LOI studeer je via een unieke studiemethode (online animatiefilms). Voor extra uitleg kun je de gratis online hoorcolleges volgen. Na afloop van de taalcursus kun je je uitstekend uitdrukken in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Je beheerst de grammatica en hebt een flinke woordenschat opgebouwd. Bovendien weet je ook heel veel over het land.


De LOI biedt de opleidingen Engels voor beginners en Engels voor gevorderden ook los aan, maar met deze combinatiecursus ben je een stuk goedkoper uit. Bovendien sla je meteen twee vliegen in één klap.


Goed Engels leren is niet alleen leuk en handig, kennis van de Engelse taal is ook een uitstekende aanvulling op je cv. Het geeft je zeker een voorsprong op de arbeidsmarkt.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
54899 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren