Home » HBO Productielogistiek (Thuisstudie)

Opleiding: HBO Productielogistiek (Thuisstudie)

Bij: LOI

Inhoud van de cursus


  • Geen vooropleiding vereist.
  • In korte tijd kennis over het ontwerpen van een product, proces en arbeid, productieplanning en –control op HBO-niveau.
  • Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding.

Duur van de cursus

2 maanden

Kosten van de cursus

Totale kosten: 658 euro

Bijzonderheden

LOI Hogeschool

Plaatsen / leslocaties

Thuisstudie

Algemene informatie over de cursusWerk je al in de logistiek of ben je inkoop- of logistiek manager en wil je alles weten over productielogistiek? Met de korte opleiding HBO Productielogistiek doe je grondige kennis over het ontwerpen van product, proces en arbeid, productieplanning en -control.


De markt verandert steeds sneller. Een bedrijf dient daarom snel op deze veranderingen in te kunnen spelen om concurrerend te blijven, terwijl het aantal aanbieders sterk toeneemt. Dit betekent dat een bedrijf de productie als het ware moet afstemmen op de veranderende en grillige vraag in de markt en alle verspilling en overbodige handelingen zo veel mogelijk moet proberen te vermijden. Dit is het werkterrein van de productielogistiek.


Het korte HBO-programma Productielogistiek is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Logistiek en Economie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Dc0c2 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren