Home » Duits voor meergevorderden (Thuisstudie)

Opleiding: Duits voor meergevorderden (Thuisstudie)

Bij: LOI

Inhoud van de cursus


  • Online inspreken en snel gesproken feedback terug.
  • Ook 2 x zo snel te volgen.
  • Optioneel: internationaal erkend diploma Goethe-Zertifikat CI van het Goethe-Institut.Diploma geeft vrijstelling voor modules Algemeen Duits niveau B2 en Algemeen Duits niveau C1 van HBO Vertaler Duits van LOI Hogeschool.

Duur van de cursus

12 maanden

Kosten van de cursus

Totale kosten: 735 euro

Bijzonderheden

Goethe-diploma

Plaatsen / leslocaties

Thuisstudie

Algemene informatie over de cursusBeheers je de Duitse taal al vrij goed, maar wil je de taal op topniveau leren spreken, verstaan, schrijven en lezen? Of wil je je kennis van het Duits weer opfrissen? Bijvoorbeeld omdat je voor je werk perfect met het Duits moet kunnen omgaan? Dan is deze cursus Duits voor meergevorderden een uitstekende keuze.


Op een leuke en effectieve manier leer je de taal op topniveau spreken, verstaan, schrijven en lezen. Je leert de perfecte uitspraak, met behulp van teksten ingesproken door ‘native speakers’ (als MP3). Voor extra uitleg kun je de gratis online hoorcolleges volgen.


Het perfectioneren van je Duits is niet alleen leuk en handig, taalkennis op hoog niveau is ook een uitstekende aanvulling op je cv. Het geeft je een flinke voorsprong op de arbeidsmarkt.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Cd3d6 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren