Home » Certified Information Professional (CIP)

Opleiding: Certified Information Professional (CIP)

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Inhoud van de cursus

De Certified Information Professional (CIP) certificering van AIIM is de eerste, onafhankelijke informatiemanagement certificering ter wereld. IT organisaties hebben de CIP training en certificering hoog in het vaandel staan. Informatieprofessionals die over deze certificering beschikken, zijn gewild en kunnen vrijwel overal meteen aan de slag. Inmiddels hebben al meer dan 1.000 informatiemanagers deelgenomen aan deze training en het Certified Information Professional (CIP) certificaat behaald. Word ook een digitale informatiemanager met de Certified Information Professional (CIP) certificering van AIIM!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

U heeft geen specifieke voorkennis of achtergrond nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze 4-daagse training.

Duur van de cursus

4 dagen

Kosten van de cursus

De kosten van de 4-daagse training Certified Information Professional (CIP) bedragen € 2.415,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief uitgebreid trainingsmateriaal, een CIP examenvoucher, koffie, thee en lunches. Bent u lid van de AIIM, dan ontvangt u een korting van € 220,-. U betaalt in dat geval € 2.195,- (excl. BTW).

Bijzonderheden

Uw Certified Information Professional (CIP) certificering is 3 jaar geldig.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, London

Algemene informatie over de cursus

Certified Information Professional (CIP) – waarom deze certificering?
Vanwege het grote belang van informatiemanagement voor de organisatie en de grote behoefte aan professionele en gecertificeerde informatiemanagers heeft AIIM al in 2011 een uitgebreide Body of Knowledge ontwikkeld om de informatiebehoefte van de informatieprofessional in kaart te brengen. Om de kennis van informatieprofessionals te toetsen en te benchmarken heeft AIIM tevens een examen ontwikkeld. In 2016 is dit Certified Information Professional (CIP) examen volledig geactualiseerd om tegemoet te komen aan de nieuwe eisen die aan de informatieprofessional van vandaag worden gesteld.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
70C6A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren