Home » Cursus Wiskunde T

Opleiding: Cursus Wiskunde T

Bij: WisMon

Inhoud van de cursus

Opdeling in blokken
De cursus wiskunde T is opgedeeld in blokken van een aantal lessen. Elk blok behandelt een onderwerp van de bovenbouwstof. De lessen worden klassikaal gegeven, met veel aandacht voor het werken aan (examen-)opgaven.

Zelfstudie
Je kunt rekenen op 4 uur zelfstudie bij iedere les.

Extra huiswerkbegeleiding
Op een aantal zaterdagen gedurende de cursus is er extra huiswerkbegeleiding voor als je extra hulp of uitleg nodig hebt. Het rooster voor de zaterdagen ontvang je aan het begin van de cursus. Deze huiswerkbegeleiding is inbegrepen in de cursus.

Examentraining
Examentrainingslessen zijn inbegrepen in de cursus. Voor cursisten die afsluiten met het voortentamen wiskunde T wordt er geoefend met voortentamenopgaven. Voor cursisten die het staatsexamen wiskunde T afleggen wordt er geoefend met eindexamenopgaven.

Certificaat
Als je voldaan hebt aan de aanwezigheidsplicht van 75% ontvang je aan het einde van de cursus een certificaat van deelname. Let wel op dat dit geen officieel erkend certificaat is voor toelating aan de opleiding. Hiervoor maak je bij de TU Delft een toelatingstoets.

Blok 1
Functies en grafieken
lineaire, kwadratische en hogere-orde vergelijkingen, machten, wortels, breuken, logaritmen, goniometrische functies, domein en bereik van functies

Blok 2
DifferentiŽren
differentiŽren van elementaire functies, productregel, quotiŽntregel, kettingregel, bepalen van raaklijn en extreme waarden

Blok 3
Integreren
primitiveren van elementaire functies, uitrekenen van bepaalde integraal

Blok 4
Examenvoorbereiding

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voorkennis van wiskunde is belangrijk voor het succesvol afronden van de cursus. Wiskunde A op VWO 4 of HAVO 5 niveau is aan te raden om de cursus goed af te kunnen ronden. Bij twijfel of je voldoende voorkennis hebt voor deze cursus, neem contact met ons op. Voor het opfrissen van de basisvaardigheden wiskunde is er de basiscursus wiskunde

Duur van de cursus

1-2 maand

Kosten van de cursus

€ 300 voor de cursus
€ 65 voor de boeken

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Wil je starten met een masteropleiding aan de TU Delft, maar moet je je wiskundekennis bijspijkeren voor toelating? Onze cursus wiskunde-T bereid je voor op het voortentamen wiskunde-T voor toelating.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A8F16 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren