Home » Cursus Zelfstandig werkend kok (niveau 3)

Opleiding: Cursus Zelfstandig werkend kok (niveau 3)

Bij: ROC van Amsterdam

 

ROC van Amsterdam

Europaboulevard 13
1000 CN AMSTERDAM
 

Inhoud van de cursus

Je leert om creatief te zijn in de keuken. Je leert veel over het gebruiken van producten en probeert nieuwe smaakcombinaties. Je leert ook samenwerken, leiding geven aan collega's, zorgvuldig en hygiėnisch werken. Je leert om te gaan met de soms grote werkdruk en afwijkende werktijden.

Tijdens de cursus worden de volgende taken behandeld:
Het bereiden van gerechten
Het beheren van de voorraad in de keuken
Het vernieuwen en verbeteren van de dienstverlening van de keuken
Het geven van leiding en het uitvoeren van beheertaken

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Je bent in het bezit van het diploma Kok op niveau 2, maar je wilt meer. Dan is de cursus Zelfstandig werkend kok (niveau 3) de volgende stap.

Duur van de cursus

28 weken

Kosten van de cursus

Kosten cursusgeld: € 2875,-
Leermiddelen: € 80,-
Beroepskosten: € 250,- (messenset, koksbuis en leerboek)
Toelatingsvoorwaar

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Algemene informatie over de cursus

Als zelfstandig werkend kok ben je in staat de keuken te leiden. Je neemt initiatief voor aanpassing en variatie van de menukaart en voor de manier van werken in de keuken. Je werkt onder verantwoordelijkheid van een leidinggevende.

Als zelfstandig werkend kok werk je bij ambachtelijke bedrijven waar veel gerechten ą la carte worden bereid. Je kunt ook werken bij bedrijven waar veel gebruik wordt gemaakt van kant-en-klare producten en waar minder ą la minute wordt gekookt.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
147d6 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren