Home » Cursus Chocola maken - basis

Opleiding: Cursus Chocola maken - basis

Bij: ROC van Amsterdam

 

ROC van Amsterdam

Europaboulevard 13
1000 CN AMSTERDAM
 

Inhoud van de cursus

Verwerken & bewerken van drie soorten/kleuren chocolade
Tempereren van chocolade
Garneren van diverse bonbonsoorten
Couvreren van diverse bonboninterieurs
Chemicheren van vormen
Wat leer je maken?

Amandelbonbons
Ganache-interieurs op galletes
Chocoladekrakelingen/ mokkastaafjes
Diverse soorten truffels
Florentiners
Marsepeininterieurs
Paté-interieurs
Rol- en steekganache
Paaseieren, holfiguren, St. Nicolaas, Kerst
Gespoten letters
Notenbonbons / gespoten snijbonbons
Nougatblaadjes / studentenhaver/ musketflikken
Open vruchtenbonbons
Vormbonbon- vullingen - ganache - crème -fondant -caramel

Duur van de cursus

10 weken

Kosten van de cursus

€925

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Algemene informatie over de cursus

Cursus van het ROC van Amsterdam voor mensen die met verschillende soorten chocola willen leren werken.

Een cursus voor mensen die met verschillende soorten chocola willen leren werken. Deze serie praktijklessen wordt begeleid door vakman Bart de Gans.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
3aE4A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren