Home » Zelfstandig werkend kok niveau 3

Opleiding: Zelfstandig werkend kok niveau 3

Bij: Summa College

 
 

Inhoud van de cursus

Afstudeerrichtingen
Ambachtelijke productie organisatie
Procesmatige productie organisatie
Onderwerpen
Zelfstandig initiatieven leren nemen bij het aanpassen van de samenstelling van de menukaart en de werkwijze in de keuken
Vergroten van de kennis van warme voor- en tussengerechten, luxe vlees-, vis- en nagerechten
Gastronomie
Menukennis
Kostprijsberekening
Administratie
Automatisering in de keuken
Diploma/ Certificaat
Na het afronden van de cursus en het behalen van de examens ontvangt u een diploma en/of certificaat.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Om deze cursus te kunnen volgen moet u in het bezit zijn van het basisdiploma kok niveau 2 of een getuigschrift van een vergelijkbaar niveau. Ook bent u minimaal 16 uur per week werkzaam in de keuken van een horecabedrijf.

Duur van de cursus

28 dagen

Kosten van de cursus

De kosten voor de cursus bedragen € 3200,- per jaar. Alle kosten zijn exclusief het lesmateriaal. Het cursusbedrag kunt u eventueel in termijnen betalen.

Examenkosten
De kosten voor het examen bedragen circa € 509,-.

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven

Algemene informatie over de cursus

U vergroot uw gerechtenkennis en kunt zelfstandig luxe gerechten samenstellen. U weet uw werkzaamheden in de keuken zelfstandig te plannen, te organiseren en uit te voeren.

U komt met initiatieven voor het aanpassen van de menukaart en voor de werkwijze in de keuken. U gaat aan de slag in de keuken van een ambachtelijke bedrijf waar la minute gekookt wordt of in een procesmatig bedrijf waar gebruik gemaakt wordt van voorbewerkte producten en minder la minute gekookt wordt.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8f719 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren