Home » Basismanagement Horeca: Recht en Logistiek

Opleiding: Basismanagement Horeca: Recht en Logistiek

Bij: Summa College

 
 

Inhoud van de cursus

Cursusinhoud
De leergang Basismanagement Horeca bestaat uit de volgende vier modules:

Personeelsmanagement
Financieel management
Marketing
Recht en Logistiek
In de module Recht en Logistiek leert u:

Om te gaan met geautomatiseerde systemen.
Offertes uit te brengen en te beoordelen.
Presentaties te houden.
Verslagen en zakelijke brieven te schrijven.
Onderhandelingen en gesprekstechnieken te voeren.
Daarnaast komen de volgende onderwerpen aan bod:

Wettelijke bepalingen, zoals de vestigingswet, faillissementsrecht, recht van verkrijging en zekerheid
Overige wettelijke kennis die bij de exploitatie van een bedrijf noodzakelijk is
Inkoopprocedures
Voorraadbeheer
Bestelmethodes
Communicatieve vaardigheden van de manager

Diploma/Certificaat
Elke module wordt met een examen afgesloten. Na het behalen van alle examens krijgt u een landelijk erkend diploma voor deze cursus.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist.

Duur van de cursus

4 Dagen

Kosten van de cursus

Cursuskosten
De kosten voor deze cursus bedragen € 400,- exclusief btw
(onder voorbehoud). De kosten voor het cursusmateriaal bedragen circa € 162,50 per module.

Examenkosten
De kosten voor het examen bedragen circa € 130,- (onder voorbehoud).

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven

Algemene informatie over de cursus

Logistieke en juridische zaken zijn aan de orde van de dag bij uw werk als leidinggevende in de horeca. U leert met welke wettelijke bepalingen u rekening moet houden. Hoe u offertes beoordeelt en u leert te onderhandelen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D3838 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren