Home » Basismanagement Horeca: Personeelsmanagement

Opleiding: Basismanagement Horeca: Personeelsmanagement

Bij: Summa College

 
 

Inhoud van de cursus

De leergang Basismanagement Horeca bestaat uit de volgende vier modules:

Personeelsmanagement
Financieel management
Marketing
Recht en logistiek
In de module Personeelsmanagement leert u:

De personeelsbehoefte vast te stellen.
Personeel werven, selecteren, aanstellen en ontslaan.
Personeelsdossiers op te zetten.
Personeelsplanningen te maken.
Verschillende stijlen van leidinggeven.
Werknemers te motiveren en te beoordelen.
Daarnaast komen de volgende onderwerpen aan bod:

Arbeidsrecht
Ziekteverzuim
Collectieve arbeidsovereenkomst
Sociale wetgeving
Ondernemingsraad
De Arbo-wet

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist.

Duur van de cursus

10 Dagen

Kosten van de cursus

Cursuskosten
De kosten voor deze cursus bedragen € 780,- exclusief btw
(onder voorbehoud). De kosten voor het cursusmateriaal bedragen circa € 162,50 per module. Het cursusbedrag kunt u eventueel in termijnen betalen.

Examenkosten
De kosten voor het examen bedragen circa € 130,- (onder voorbehoud).

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven

Algemene informatie over de cursus

Elke leidinggevende in de horeca werkt met personeel. U vergroot uw kennis en inzicht op het gebied van personeelsmanagement.

U leert onder andere de personeelsbehoefte vast te stellen, verschillende stijlen van leidinggeven en gaat in op zaken als ziekteverzuim en arbeidsrecht.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
2bA8E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren