Home » Basismanagement Horeca: Marketing

Opleiding: Basismanagement Horeca: Marketing

Bij: Summa College

 
 

Inhoud van de cursus

De leergang Basismanagement Horeca bestaat uit de volgende vier modules:

Personeelsmanagement
Financieel management
Marketing
Recht en Logistiek
In de module Marketing leert u:

De technieken voor het benaderen van doelgroepen.
Het bepalen van consumentengedrag.
Het maken van een concurrentieanalyse.
Het ontwikkelen van een marketingstrategie in de horeca, catering of instellingen.
Het verwerken van marktgegevens.
Het berekenen van de potentiŽle omzet.
Het samenstellen en bepalen van de omvang van het assortiment en de dienstverlening.
Het maken van een keuze van de vestigingsplaats.
Daarnaast komen de volgende onderdelen aan bod:

De communicatiemix
De bedrijfsformule
Het franchisen
Verschillende bedrijfstypes
De distributiestrategie

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist.

Duur van de cursus

11 Dagen

Kosten van de cursus

Cursuskosten
De kosten voor deze cursus bedragen € 925,- exclusief btw
(onder voorbehoud). De kosten voor het cursusmateriaal bedragen circa € 162,50 per module. Het cursusbedrag kunt u eventueel in termijnen betalen.

Examenkosten
De kosten voor het examen bedragen circa € 130,- (onder voorbehoud).

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven

Algemene informatie over de cursus

Als leidinggevende in de horeca wilt u weten welk effect marketing heeft. Deze cursus geeft u hiervoor de juiste handvaten. Zoals het benaderen van uw doelgroep, een concurrentieanalyse maken en uw vestigingsplaats bepalen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Ab717 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren