Home » Basismanagement Horeca: Financieel Management

Opleiding: Basismanagement Horeca: Financieel Management

Bij: Summa College

 
 

Inhoud van de cursus

De leergang Basismanagement Horeca bestaat uit de volgende vier modules:

Personeelsmanagement
Financieel management
Marketing
Recht en Logistiek
In de module Financieel management leert u:

Verkoopprijzen en kostensoorten vast te stellen.
Constante en variabele kosten te berekenen.
De systemen van kengetallen voor de bedrijfstak te hanteren en te berekenen.
Verschillende ondernemingsvormen te beschrijven.
Begrotingen op te stellen.
Een exploitatierekening op te stellen.
De vermogensbehoefte en het vreemd vermogen bij verschillende ondernemingsvormen te bepalen.
Een beschrijving te geven van belastingen en verzekeringen.
Grootboeken te openen, bij te werken en af te sluiten.
Een balans op te stellen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist.

Duur van de cursus

17 Dagen

Kosten van de cursus

Cursuskosten
De kosten voor deze cursus bedragen € 1.650,- exclusief btw (onder voorbehoud). De kosten voor het cursusmateriaal bedragen circa € 162,50 per module. Het cursusbedrag kunt u eventueel in termijnen betalen.

Examenkosten
De kosten voor het examen bedragen circa € 130,- (onder voorbehoud).

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven

Algemene informatie over de cursus

Aan de slag als leidinggevende in de horeca? U legt een stevige financiŽle basis die u bij uw werk als leidinggevende in de horeca nodig heeft.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
EdD1E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren