Home » RI&E in één dag

Opleiding: RI&E in één dag

Bij: Rendement Uitgeverij

 

Rendement Uitgeverij

Conradstraat 38
3003 LA ROTTERDAM
 

Inhoud van de cursus

Voorafgaand aan de training ontvangt u een vragenlijst. Aan de hand van uw antwoorden en eventueel meegestuurde foto’s van bijzondere werksituaties stelt de arbodeskundige de basis van uw RI&E samen. Tijdens de trainingsdag gaat u zelf onder begeleiding van een ervaren deskundige aan de slag met de RI&E-rapportage en het Plan van Aanpak. Daarnaast krijgt u aan de hand van duidelijke praktijkvoorbeelden uit uw eigen branche zicht op alle belangrijke wet- en regelgeving. Is er voor uw branche geen RI&E instrument beschikbaar? Dan stellen wij u gratis een sjabloon voor uw RI&E ter beschikking.

Organisaties <50 medewerkers
Werkt u bij een organisatie met minder dan 50 medewerkers? Dan ontvangt u binnen enkele werkdagen na de training een toetsingsbrief van de gecertificeerde arbodeskundige. Door deze toetsingsbrief voldoet uw RI&E aan de wettelijke verplichting. Eventueel bevat de brief nog een aantal verbetertips om de RI&E aan de wettelijke eisen te laten voldoen.

Organisaties >50 medewerkers
Werkt u bij een organisatie met meer dan 50 medewerkers? Dan ontvangt u binnen enkele werkdagen na de training een adviesbrief. De brief bevat eventueel nog een aantal verbetertips om uw RI&E aan de wettelijke eisen te laten voldoen. Uw RI&E is nog niet getoetst, maar geeft wel een perfecte basis voor de verdere uitvoering. Als u uw RI&E wel officieel wilt laten toetsen, begeleiden wij u hier graag bij.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

n.v.t.

Duur van de cursus

1 dag van 9:30 - 16:00 uur

Kosten van de cursus

€ 825
Inclusief: koffie/thee, uitgebreide lunch, cursusmateriaal
Exclusief: BTW, reis- en parkeerkosten

Bijzonderheden

Betaling geschiedt voorafgaand aan de training. U kunt gratis annuleren tot vier weken voor de training. U kunt uw plaats altijd door een vervanger laten innemen. Heeft u zich ingeschreven en wilt u uw deelname aan de training doorschuiven naar een volgende datum, dan brengen wij € 95 doorschuifkosten in rekening.

Plaatsen / leslocaties

Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Het opstellen van een RI&E is ingewikkeld en door de complexe regelgeving heeft nog maar 40% van de organisaties in Nederland de RI&E op orde. Het opstellen of aanpassen van een RI&E kan enorm in de papieren lopen, zeker als u een arboadviseur of arbodienst moet inschakelen. Tijdens de arbotraining RI&E stelt u in één dag uw eigen RI&E op. Dankzij de goede begeleiding van de docent voldoet u na deze praktijkdag aan de belangrijkste verplichting van de Arbowet.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D9A2B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren