Home » RI&E in één dag

Opleiding: RI&E in één dag

Bij: Rendement Uitgeverij

 

Rendement Uitgeverij

Conradstraat 38
3003 LA ROTTERDAM
 

Inhoud van de cursus

Voorafgaand aan de training ontvangt u een vragenlijst. Aan de hand van uw antwoorden en eventueel meegestuurde foto’s van bijzondere werksituaties stelt de arbodeskundige de basis van uw RI&E samen. Tijdens de trainingsdag gaat u zelf onder begeleiding van een ervaren deskundige aan de slag met de RI&E-rapportage en het Plan van Aanpak. Daarnaast krijgt u aan de hand van duidelijke praktijkvoorbeelden uit uw eigen branche zicht op alle belangrijke wet- en regelgeving. Is er voor uw branche geen RI&E instrument beschikbaar? Dan stellen stellen wij u gratis een sjabloon voor uw RI&E ter beschikking.

Organisaties <50 medewerkers
Na afloop van de training ontvangt u binnen enkele werkdagen een toetsingsbrief van de gecertificeerde arbodeskundige. Door deze toetsingsbrief voldoet uw RI&E aan de wettelijke verplichting. Eventueel bevat de brief nog een aantal verbetertips om de RI&E aan de wettelijke eisen te laten voldoen.

Organisaties >50 medewerkers
Na afloop van de training ontvangt u binnen enkele werkdagen een adviesbrief. De brief bevat eventueel nog een aantal verbetertips om uw RI&E aan de wettelijke eisen te laten voldoen. Uw RI&E is nog niet getoetst, maar geeft wel een perfecte basis voor de verdere uitvoering. Uiteraard kunnen wij u hier verder in begeleiden.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

n.v.t.

Duur van de cursus

1 dag van 9:30 - 16:00 uur

Kosten van de cursus

€ 825

Bijzonderheden

Betaling geschiedt voorafgaand aan de training. U kunt gratis annuleren tot vier weken voor de training. U kunt uw plaats altijd door een vervanger laten innemen. Heeft u zich ingeschreven en wilt u uw deelname aan de training doorschuiven naar een volgende datum, dan brengen wij € 95 doorschuifkosten in rekening.

Plaatsen / leslocaties

Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Door alle gecompliceerde regelgeving heeft nog maar 40% van de organisaties de RI&E op orde. Het opstellen van een RI&E is ingewikkeld en kan enorm in de papieren lopen, zeker wanneer u een arboadviseur of arbodienst moet inschakelen. Tijdens de praktijkdag RI&E stelt u uw eigen goedgekeurde RI&E op, waardoor u aan de belangrijkste verplichting van de Arbowet voldoet. Uw RI&E wordt officieel getoetst door een gecertificeerd arbodeskundige.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Ed0b3 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren