Home » Excel PRO

Opleiding: Excel PRO

Bij: Rendement Uitgeverij

 

Rendement Uitgeverij

Conradstraat 38
3003 LA ROTTERDAM
 

Inhoud van de cursus

1. Op maat
Voorafgaand aan de training ontvangt u een praktische vragenlijst. Op basis van uw antwoorden stelt een ervaren docent het exacte programma van de ééndaagse training op. Hierdoor is de training geheel op uw leerwensen afgestemd en bent u ervan verzekerd dat uw leerdoel wordt bereikt.

2. Eendaagse training
Tijdens de eendaagse training krijgt u de verdieping die voor u van toepassing is. Met de praktische voorbeelden leert u op een eenvoudige manier de theorie toe te passen. De oefenopdrachten zijn geheel op uw werkzaamheden afgestemd, zodat u de behandelde stof gelijk de dag erna in uw eigen organisatie kunt toepassen.

Rekenen en analyses met data en tijd
Leeftijdsafhankelijke berekeningen, afspiegelingsbeginsel toepassen, tijdschrijven analyseren, verlof- en ziektedagen berekeningen
• Kruiscontroles
Lijsten vergelijken, totalen toetsen, analyses per product of vestiging
•Geavanceerde berekeningen
Bronnen importeren, valuta en btw-percentages wijzigen, vergelijkingen kilometerprijs
•Complexe rapportages
Ingewikkelde scenario's en draaitabellen, sjablonen via internet, formulieren en templates, meervoudige grafiek
•Tips en tricks
Sneller navigeren, getalweergave, lijsten voor vulgreep, foutloze formules, eigen huisstijl grafieken, invoer beperken door keuzelijsten

3. Helpdesk
Tot zes maanden na afloop van de training heeft u de beschikking tot de waardevolle online helpdesk. Hier kunt u met al uw persoonlijke Excel-vragen terecht. Onze professionele docenten staan voor u klaar, zodat u gelijk met de kennis aan de slag kunt. Met Excel PRO bespaart u veel tijd en staat u er nooit alleen voor.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

n.v.t.

Duur van de cursus

1 dag van 9:30 - 16:00 uur

Kosten van de cursus

€ 1095
Inclusief: koffie/thee, uitgebreide lunch, cursusmateriaal
Exclusief: BTW, reis- en parkeerkosten

Bijzonderheden

Betaling geschiedt voorafgaand aan de training. U kunt gratis annuleren tot vier weken voor de training. U kunt uw plaats altijd door een vervanger laten innemen. Heeft u zich ingeschreven en wilt u uw deelname aan de training doorschuiven naar een volgende datum, dan brengen wij € 95 doorschuifkosten in rekening.

Plaatsen / leslocaties

Utrecht, Capelle a/d IJssel, Eindhoven, Zwolle

Algemene informatie over de cursus

U heeft een grote verantwoordelijkheid als het gaat om het aanleveren van rapportages. Ervaren medewerkers vertrouwen vaak volledig op Excel. Het is dus van groot belang dat alle data goed wordt verwerkt en dat u de juiste toepassingen van Excel gebruikt. Speciaal voor de ervaren Excel-gebruiker is de training Excel PRO ontwikkeld. Na afloop van deze training heeft Excel geen geheimen meer voor u.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
08087 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren