Home » Excel PLUS

Opleiding: Excel PLUS

Bij: Rendement Uitgeverij

 

Rendement Uitgeverij

Conradstraat 38
3003 LA ROTTERDAM
 

Inhoud van de cursus

1. Online basis
Dit eerste onderdeel betreft een complete online basiscursus Excel. U krijgt toegang tot een website waarop de basisbeginselen van Excel aan de orde komen. De ervaren Excel-gebruiker frist hiermee zijn kennis op, terwijl beginners de basisvaardigheden van Excel onder de knie krijgen. Op deze manier heeft iedere cursist bij aanvang van de volgende stap voldoende Excel-kennis en hoeft tijdens de klassikale training geen onnodige tijd verspild te worden aan basisvragen.

2. Klassikale training
Tijdens de trainingsdag behandelen we onder meer de volgende onderwerpen:

Verwerken gegevens; importeren, draaitabellen;
Analyseren gegevens; financiŽle functies, doelzoeken, oplosser, scenario's, verticaal zoeken;
Presenteren en rapporteren; grafieken, grafieken naar PowerPoint, meerdere grafieken met dezelfde schaalverdeling gegevensbereik grafieken automatisch aanvullen met macro's;
Macro's en zelf programmeren; macro's in VBA evalueren en verbeteren, gegevens verwerken met macro's eigen Excel-functies maken.

3. Online naslagwerk
Dit gedeelte bestaat uit de internetsite waarop u tot zes maanden na de training de gehele cursusstof, het cursusboek en de voorbeeldsjablonen kunt raadplegen. Dit is handig als u tegen een probleem aanloopt en de oplossing nog eens voorgedaan wilt krijgen. Ook kunt gebruikmaken van de online helpdesk.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

n.v.t.

Duur van de cursus

1 dag van 9:30 - 16:00 uur

Kosten van de cursus

€ 1095

Bijzonderheden

Betaling geschiedt voorafgaand aan de training. U kunt gratis annuleren tot vier weken voor de training. U kunt uw plaats altijd door een vervanger laten innemen. Heeft u zich ingeschreven en wilt u uw deelname aan de training doorschuiven naar een volgende datum, dan brengen wij € 95 doorschuifkosten in rekening.

Plaatsen / leslocaties

Zwolle, Utrecht, Capelle a/d IJssel, Eindhoven

Algemene informatie over de cursus

Door gebruik te maken van de krachtige mogelijkheden van Excel kunt u veel tijd besparen. Helaas worden zelden alle mogelijkheden van Excel benut. Veel onnodige tijd wordt besteed aan routinematige handelingen in bijvoorbeeld maandrapportages, prognoses, begrotingen en jaarrekeningen. Dit zijn handelingen die u eenvoudig via Excel kunt uitvoeren. Tijdens de training Excel PLUS leert u de vele mogelijkheden van Excel optimaal te gebruiken. U ontdekt hoe u in minder tijd betere analyses en rapportages maakt.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
85666 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren