Home » HBO Binnenhuisarchitectuur en Styling

Opleiding: HBO Binnenhuisarchitectuur en Styling

Bij: NCOI Opleidingen

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Maximaal 20 deelnemers

Kosten

1890 euro
Prijs is excl. eventuele BTW en overige bijkomende kosten zoals examens, materiaal, arrangementskosten etc.

Bijzonderheden

U rondt beide modules af met een praktijk-gerichte opdracht. Heeft u voor alle onderdelen een voldoende behaald, dan ontvangt u het NCOI-diploma 'HBO Binnenhuisarchitectuur en Styling'.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Wilt u zich op het gebied van interieur en design ontwikkelen op HBO-niveau? Dan is dit programma zeer geschikt voor u. U verdiept zich in de creatieve kant van interieurontwerp. U leert alle facetten van een ruimte te zien en komt via uw ontwerp tot een stijlvol, doordacht geheel van ruimtegebruik, materiaalkeuze en licht- en kleurgebruik. Bovendien kan het diploma mogelijk vrijstelling opleveren in de NVAO-geaccrediteerde opleiding HBO Bachelor Bouwkunde van Hogeschool NCOI.De opleiding bestaat uit 2 modules. Hierbij komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

Ontwerpen en inrichten


(6 bijeenkomsten)
  • Ruimtelijk inzicht[li]Ruimtegebruik en vlekkenplan[li]Analyse van de woon-/gebruiksfunctie[li]Methodisch ontwerpen en ergonomie[li]Stijl- en inrichtingskeuzen[li]Materiaalkeuze, stofferen en styling[li]Gebruik van vorm, ruimte, licht en kleur[li]Verlichtingsplan[li]Duurzaamheid in binnenhuisarchitectuur[li]Tekenvaardigheid[li]Presentatievaardigheid[li]Communicatieve vaardigheden[li]Adviesvaardigheden


Vaardigheden creatieve vormgeving


(6 bijeenkomsten)
  • Vorm, compositie en verhoudingen[li]Stijlen en stromingen in de binnenhuisarchitectuur[li]Innovatief en duurzaam vormgeven[li]Vormgeving en automatisering[li]Visualiseren van vormen[li]Twee- en driedimensionale weergave[li]Schetsen en concept tekenen[li]Vaardigheden schetsen en perspectief tekenen[li]Waarnemen en natekenen[li]Vormen zien, randen, contouren, negatieve ruimte, schaduw[li]Communicatieve vaardigheden[li]Adviesvaardigheden


Servicemodule


Zijn uw basisvaardigheden op het gebied van technisch tekenen en wiskunde niet voldoende? Dan bieden wij u de mogelijkheid om u bij te scholen. In de servicemodule Technisch tekenen leert u de basis van technisch tekenen, tekeningen lezen en maken. Wij bekijken bij uw inschrijving of het voor u van belang is om deel te nemen aan deze servicemodule.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1eE5E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren