Home » HBO Inkopen, Aanbesteden en Contracteren

Opleiding: HBO Inkopen, Aanbesteden en Contracteren

Bij: NCOI Opleidingen

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Maximaal 20 deelnemers

Kosten

1090 euro
Prijs is excl. eventuele BTW en overige bijkomende kosten zoals examens, materiaal, arrangementskosten etc.

Bijzonderheden

U rondt dit programma af met een praktijkgerichte opdracht. Bij een succesvolle afronding ontvangt u het NCOI-diploma 'HBO Inkopen, Aanbesteden en Contracteren'.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Inkopen, aanbesteden en uitbesteden is de afgelopen decennia uitgebreid tot een professioneel vakgebied binnen de civiele techniek. In dit inspirerende programma op HBO-niveau ontwikkelt u de kennis en vaardigheden die nodig zijn om het proces van inkopen, aanbesteden en uitbesteden succesvol te begeleiden. Daarbij is extra aandacht voor het voorkomen van fraude en het managen van de risico's in het inkoopproces. Kortom, een zeer actueel en boeiend programma, dat bovendien mogelijk vrijstelling kan opleveren in de HBO Bachelor Civiele Techniek van Hogeschool NCOI.In dit programma komen de volgende onderwerpen aan de orde:
  • Inkoopstrategie[li]Aanbesteding door de overheid[li]Wet- en regelgeving[li]Gunning, aannemingsovereenkomst en andere contractvormen[li]Risicoanalyse en risicomanagement[li]Contracteren op basis van UAV en UAV-GC[li]Inkoop van zakelijke dienstverlening[li]Organisatie en structuur van inkoop[li]Inschrijfbegroting[li]Social Return[li]Ketensamenwerking

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
4eF9A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren