Home » HBO Bouwmethoden en -constructies

Opleiding: HBO Bouwmethoden en -constructies

Bij: NCOI Opleidingen

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Maximaal 20 deelnemers

Kosten

1090 euro
Prijs is excl. eventuele BTW en overige bijkomende kosten zoals examens, materiaal, arrangementskosten etc.

Bijzonderheden

U rondt dit programma af met een schriftelijk examen. Bij een succesvolle afronding ontvangt u het NCOI-diploma 'HBO Bouwmethoden en -constructies'.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Heeft u al enige kennis op het gebied van toegepaste mechanica en constructies en wilt u zich verder toespitsen op dit onderwerp? Dan is dit programma HBO Bouwmethoden en -constructies een uitstekende keuze. U specialiseert zich in dit HBO-programma op het gebied van constructieleer van beton en staal. U leert constructiedelen tekenen en voert berekeningen uit. Ook verdiept u zich onder meer in spanningen, doorsnedegrootheden, materialen en duurzaamheid, vervorming door buiging en grondkerende constructies.In deze opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Europese normen en richtlijnen voor constructies in staal en beton[li]Toegepaste mechanica: statisch onbepaalde constructies[li]Toegepaste mechanica: knik en stabiliteit[li]Toegepaste mechanica: wringing, plasticiteit[li]Algemene constructieleer[li]Constructieonderdelen in staal en beton


Servicemodules


Zijn uw basisvaardigheden op het gebied van technisch tekenen en wiskunde niet van een voldoende niveau? Dan bieden wij u de mogelijkheid om u bij te scholen. Wij bekijken bij uw inschrijving of het voor u van belang is om deel te nemen aan een van deze servicemodules.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A17f9 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren