Home » MHBO Manager in de Techniek

Opleiding: MHBO Manager in de Techniek

Bij: NCOI Opleidingen

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Maximaal 20 deelnemers

Kosten

1690 euro
Prijs is excl. eventuele BTW en overige bijkomende kosten zoals examens, materiaal, arrangementskosten etc.

Bijzonderheden

U rondt de 3 modules af met een praktijkgerichte opdracht. Als u alle opdrachten met een voldoende afsluit, neemt u het diploma 'MHBO Manager in de Techniek' van Hogeschool NCOI in ontvangst.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Dit programma is concreet, direct toepasbaar en speciaal ontwikkeld voor mensen die werken in een technische omgeving. Tijdens de opleiding gaat u aan de slag met alle onderwerpen die voor een manager in de techniek van belang zijn. NCOI is de opleider voor werkend Nederland. Onder leiding van praktijkgerichte docenten gaat u actief aan de slag. De praktijkgerichte aanpak zult u als erg prettig ervaren. De theorie wordt namelijk direct in de praktijk toegepast. Daarnaast kunt u uw diploma mogelijk inbrengen voor vrijstelling in de volledige NVAO-geaccrediteerde Bachelor Technische Bedrijfskunde van Hogeschool NCOI.Deze boeiende opleiding is opgebouwd uit 3 modules. Hierin komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Organisatie en management


(4 bijeenkomsten)
  • Koersbepaling van uw afdeling[li]SWOT-analyse[li]SMART doelen stellen[li]Uitdragen van de koers[li]Timemanagement voor leidinggevenden[li]Opdracht: afdelingsplan


Praktisch leidinggeven


(4 bijeenkomsten)
  • Stijlen van leidinggeven[li]Situationeel leidinggeven[li]Delegeren[li]Heldere instructies geven[li]Stijl van leidinggeven aanpassen aan het team en de doelstellingen[li]Motiveren van medewerkers[li]Opdracht: persoonlijk ontwikkelplan (POP)


Technische bedrijfskunde


(4 bijeenkomsten)
  • Inzicht in technische bedrijfsprocessen[li]De relatie tussen processen en kwaliteitszorg[li]Processen managen en beheersen[li]Lean Six Sigma[li]Technische projecten[li]Kritieke prestatie-indicatoren (KPI's)[li]Technische productontwikkeling[li]Opdracht: procesverbeterplan

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
9c44E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren