Home » Loonbeslag, Beslagvrije Voet en Preferentie

Opleiding: Loonbeslag, Beslagvrije Voet en Preferentie

Bij: Markus Verbeek Praehep

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Maximaal 12 deelnemers

Kosten

450 euro
Prijs is exclusief eventuele BTW, examenkosten, materiaalkosten etc.

Bijzonderheden

Aan het einde van deze training ben je volledig geļnformeerd over loonbeslag en de belastingvrije voet. Ook weet je tot welke partij je je moet richten en hoe je moet omgaan met verschillende soorten (preferente) schuldeisers.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De training Loonbeslag, Beslagvrije Voet en Preferentie informeert je over de actuele wet- en regelgeving op het gebied van loonbeslag. Je leert welke informatie nodig is voor een juiste berekening en hoe de beslagvrije voet wordt bepaald. Daarnaast verdiep je je in beslaglegging en de verschillende soorten schuldeisers. Ook het inschakelen van incassobureaus en deurwaarders komen aan de orde. Kortom, deze training biedt je in korte tijd handvatten om doelgericht aan de slag te gaan met het onderwerp loonbeslag.Onderwerpen die aan de orde komen tijdens deze training:
  • Actuele wet- en regelgeving[li]Loonbeslag[li]Beslagvrije voet[li]Incassobureau en deurwaarders[li]Benodigde gegevens voor herberekeningen[li]Loonbeslag en beslag op uitkeringen[li]Verplichtingen schuldenaar, werkgever en deurwaarder[li]Beslag op toeslagen[li](Preferente) schuldeisers

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C7Bd9 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren