Home » Inkomstenbelasting voor de Salarisadministrateur

Opleiding: Inkomstenbelasting voor de Salarisadministrateur

Bij: Markus Verbeek Praehep

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Maximaal 12 deelnemers

Kosten

450 euro
Prijs is exclusief eventuele BTW, examenkosten, materiaalkosten etc.

Bijzonderheden

Deze training stelt je in staat om vragen van medewerkers over de inkomstenbelasting te beantwoorden. Ook leer je welke wijzigingen en situaties gevolgen kunnen hebben voor (de situatie van) medewerkers.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Ben je werkzaam als salarisadministrateur en wil je je kennis vergroten op het gebied van inkomstenbelasting? Dan is deze training Inkomstenbelasting voor de Salarisadministrateur echt iets voor jou. Je verdiept je in aanslagen, belastbaar inkomen, aftrekposten en vorderingen. Daarnaast leer je adequaat te handelen bij wijzigingen in de situatie van medewerkers. De praktijkgerichte insteek van deze training van Markus Verbeek Praehep zal je zeker aanspreken.Onderwerpen die aan de orde komen tijdens deze training:
  • Aangifte en aanslag[li]Loonbelasting en navordering[li]Binnenlandse en buitenlandse belastingplicht[li]Fiscale partner[li]Lijfrente[li]Belastbaar inkomen en boxen[li]Aftrekposten eigen woning[li]Winst uit onderneming en ondernemersaftrek[li]Reisaftrek[li]Verklaring arbeidsrelatie (VAR)[li]Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA)[li]Heffingskorting

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F2228 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren