Home » HBO Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy

Opleiding: HBO Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy

Bij: Markus Verbeek Praehep

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Maximaal 20 deelnemers

Kosten

6995 euro
Prijs is exclusief eventuele BTW, examenkosten, materiaalkosten etc.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Wil jij je op niveau ontwikkelen tot zelfstandig en professioneel bedrijfsadministrateur? Dan is de HBO Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy de juiste opleiding voor je. Je doet namelijk alle kennis en kunde op die je nodig hebt voor een succesvolle taakuitoefening. Bovendien behaal je met dit programma tegelijkertijd de beide diploma's 'Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)' en 'Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV®)' van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Tevens behaal je het zeer gewaardeerde 'Praktijkdiploma Assistent-Controller' van Markus Verbeek Preahep. Je kunt deze opleiding mogelijk als vrijstelling inbrengen in de erkende opleiding HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie. Deze boeiende opleiding biedt dus uitstekende perspectieven.Deze opleiding bestaat uit 2 fases:

Fase 1
  • MBA Kostencalculatie [SE] 11 EC[li]MBA Bedrijfsadministratie [SE] 11 EC[li]MBA Financiering [SE] 10 EC[li]MBA Belastingwetgeving [SE] 11 EC[li]Bestuurlijke informatievoorziening BIV [SE] 10 EC[li]Communicatieve vaardigheden [ME] 5 EC[li]OriŽntatie op de beroepspraktijk [MO] 2 EC


Fase 2


Cost- en managementaccounting [SE]1 0 EC
Fiscale aspecten van de onderneming [SE] 5 EC
Jaarrekening SPD [SE] 14 EC
Finance & riskmanagement [SE] 12 EC
Fiscale jaarrekening SPD [SE] 8 EC

Deze opleiding kun je zowel overdag of 's avonds op diverse locaties volgen. Afhankelijk van je keuze is het mogelijk dat je soms enkele bijeenkomsten volgt op een andere dag of avond. Het bijeenkomstenoverzicht wordt ruim op tijd bekendgemaakt.

Propedeusegetuigschrift


Dit aantrekkelijke programma is te combineren met een praktijkprogramma. Door het volgen van het praktijkprogramma volg je feitelijk de HBO Bacheloropleiding. Je rondt dan het volledige 1e jaar van de geaccrediteerde HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie af. Daarmee behaal je jouw officiŽle propedeusegetuigschrift indien je voldoet aan de wettelijke vooropleidingseisen.In het praktijkprogramma leg je jouw praktijkervaringen vast in een portfolio als digitale werkmap. Zo ben je in de 2e fase nog actiever bezig met de koppeling van jouw opleiding naar de praktijk. Door het volgen van het praktijkprogramma blijf je bovendien parallel lopen met het HBO Bachelorprogramma. Het levert je tijdwinst op, als je later wilt doorstuderen naar een HBO Bachelor. Indien je tijdens de opleiding jouw praktijkervaringen gestructureerd wilt vastleggen en de mogelijkheid wilt openhouden om later eenvoudig door te stromen naar een Bachelor, adviseren wij je om het praktijkprogramma te volgen. Zie Toelichting HBO Bacheloropleidingen voor meer informatie.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C1Cf3 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren