Home » Jobcoach

Opleiding: Jobcoach

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

Hoe zien de colleges eruit?

Deze opleiding bestaat uit 5 colleges van 4 uur. Voorafgaand aan ieder college bestudeer je thuis de theorie, zodat je je tijdens het college volledig kunt focussen op de praktijk. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van inspirerende docenten, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.

Stage & praktijkervaring

Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO!

De meeste klassikale opleidingen van NHBO bevatten een praktijkgedeelte. In dit geval bestudeer je thuis de theorie zodat je je tijdens de colleges kunt focussen op de praktijk. Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je CV te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].

Wat leer je tijdens deze opleiding?

Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

Je toekomstmogelijkheden na deze cursus
Technieken om toe te passen in het bedrijfsleven
Zelf succesvol leren solliciteren
Starten als zelfstandig jobcoach of in een HR-onderneming
De voordelen en valkuilen van het internet
Blogs en social networks in je voordeel gebruiken
Efficiënte netwerken: de juiste mensen kennen
Het belang van jobadvertenties
Een overtuigende sollicitatiebrief schrijven
Je brief de juiste vorm geven
De do’s en dont’s van de sollicitatiebrief
Voorbeeldbrieven
Een professioneel cv opstellen
Het sollicitatiegesprek voorbereiden
Overtuig met je kleding en lichaamstaal
Tips om stress en zenuwen te voorkomen
Actief deelnemen aan het gesprek
Lastige vragen beantwoorden
Een gesprek opstarten en afronden
Je sollicitatie opvolgen
Je rechten als werkzoekende

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

5 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 379.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!

Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Jobcoach? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Job- en sollicitatiecoach!

Leer ‘jezelf verkopen’

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, maar ben je geen kei in solliciteren en ‘jezelf verkopen’? Of ben je dat wél en wil je mensen helpen bij hun sollicitatie? Schrijf je dan in voor onze klassikale opleiding Job- en sollicitatiecoach! Je volgt 5 colleges van 4 uur bij een ervaren Jobcoach en leert alles over zelf succesvol solliciteren, de voordelen en valkuilen van het internet, blogs en social networks in je voordeel gebruiken, efficiënte netwerken: de juiste mensen kennen, het belang van vacatures, een overtuigende sollicitatiebrief schrijven, de do’s en dont’s van de sollicitatiebrief, een professioneel cv opstellen, het sollicitatiegesprek voorbereiden, overtuig met je kleding en lichaamstaal, tips om stress en zenuwen te voorkomen, actief deelnemen aan het gesprek, lastige vragen beantwoorden, en je rechten als werkzoekende.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?


Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D1022 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren