Home » SketchUp

Opleiding: SketchUp

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

Hoe zien de colleges eruit?
Deze opleiding bestaat uit 6 colleges van 4 uur. Voorafgaand aan ieder college bestudeer je thuis de theorie, zodat je je tijdens het college volledig kunt focussen op de praktijk. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van inspirerende docenten, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.

Stage & praktijkervaring
Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO!

De meeste klassikale opleidingen van NHBO bevatten een praktijkgedeelte. In dit geval bestudeer je thuis de theorie zodat je je tijdens de colleges kunt focussen op de praktijk. Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je CV te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].

Wat leer je tijdens deze opleiding?

Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

Je toekomstmogelijkheden als zelfstandig 3D-stylist
Starten als 3D-stylist in bijberoep
Het vinden van je eerste cliënten
Het vinden van inspiratie
Je eigen droomhuis ontwerpen
De basis van SketchUp
Professioneel ontwerpen en tekenen in 3D
Je ideeën vertalen in een creatief ontwerp
De werkomgeving en de gereedschappenset
De belangrijkste tekentools
Het opbouwen van een SketchUp model
Extra realisme toevoegen
Fotorealistisch redeneren
Een interieurontwerp tekenen in 3D
Werken met professionele CAD-plannen

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

6 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 419.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Bijzonderheden

De software dien je zelf aan te schaffen.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Sketchup specialist? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Sketchup!

Ontwerp je nieuwe carrière
Het 3D-principe wordt steeds populairder. Niet alleen in de filmwereld, maar ook in bijv. 3D-ontwerp en –styling. Een 3D-ontwerp geeft immers een veel completer beeld dan een 2D-ontwerp. Sketchup is hét programma voor 3D-ontwerp en –styling. Tijdens de klassikale opleiding Sketchup van NHBO volg je 6 colleges van 4 uur en leer je je eigen droomhuis ontwerpen, de basis van SketchUp, professioneel ontwerpen en tekenen in 3D, je ideeën vertalen in een creatief ontwerp, de werkomgeving en de gereedschappenset, de belangrijkste tekentools, extra realisme toevoegen, fotorealistisch redeneren, een interieurontwerp tekenen in 3D, en werken met professionele CAD-plannen. Ontwerp je nieuwe carrière en schrijf je vandaag nog in.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
623e2 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren