Home » Babymassage

Opleiding: Babymassage

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

Hoe ziet het college eruit?

Deze opleiding bestaat uit 1 college van 8 uur. Voorafgaand aan ieder college bestudeer je thuis de theorie, zodat je je tijdens het college volledig kunt focussen op de praktijk. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, wordt het college in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van inspirerende docenten, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.

Stage & praktijkervaring

Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO!

De meeste klassikale opleidingen van NHBO bevatten een praktijkgedeelte. In dit geval bestudeer je thuis de theorie zodat je je tijdens het college kunt focussen op de praktijk. Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je CV te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].

Wat leer je tijdens deze opleiding?

Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

Starten als coach babymassage
Het vinden van je eerste cliënten
Succesvolle workshops organiseren
Je eigen baby masseren
Basis anatomie
De shantala babymassage
Correct oliegebruik en aromatherapie
Voetreflexologie voor baby’s
Professionele massagetechnieken voor baby’s
Positieve effecten van een babymassage
Het verlichten van babyklachtjes
Lichaamshouding van de ouders tijdens de massage
Yogaoefeningen voor de baby
Lichaamstaal van de baby
Huilbaby’s of prikkelbare baby’s

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

1 college

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 159.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Bijzonderheden

Eventuele praktijkmaterialen dien je zelf aan te schaffen.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!

Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Docent babymassage? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Babymassage!

Word jij Babymasseuse?

Wil jij een leuke activiteit doen met je kind of professionele coach in Babymassage worden? Schrijf je dan snel in voor onze erkende opleiding Babymassage! Leer o.a. succesvolle workshops organiseren, je eigen baby masseren, basis anatomie, de shantala babymassage, correct oliegebruik en aromatherapie, voetreflexologie voor baby’s, professionele massagetechnieken voor baby’s, positieve effecten van een babymassage, het verlichten van babyklachtjes, lichaamshouding van de ouders tijdens de massage, yogaoefeningen voor de baby, en de lichaamstaal van de baby.

Je volgt 1 college van 8 uur bij een professionele Babymasseuse met jarenlange praktijkervaring. Zij vertelt je ook hoe je kunt starten als zelfstandig coach en hoe je je eerste cliënten vindt. Schrijf je snel in en maak van je hobby je beroep!

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
83C45 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren