Home » HR Analytics in de praktijk

Opleiding: HR Analytics in de praktijk

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

De 4-daagse training HR Analytics in de praktijk is gebaseerd op relevante theorie over HR Analytics en uitgebreide praktijkervaring van de trainers, waarna u zelf aan de slag gaat met uw eigen bedrijfscase. Het oefenen met HR Analytics is een belangrijk onderdeel in deze training. De training is zeer praktijkgericht met tal van oefeningen en veel interactie. Het doel is om een gebruiksklaar actieplan voor uw eigen organisatie te ontwikkelen. U volgt de lessen met een gelimiteerd aantal cursisten en u werkt tussentijds aan huiswerkopdrachten.


Deze 4-daagse training heeft als doel u inzicht te bieden in de mogelijkheden van HR Analytics, maar heeft vooral als doel om de randvoorwaarden voor een succesvolle implementatie voor uw eigen organisatie in kaart te brengen. Aan de hand van een eigen praktijkcase zult u aan het eind van deze training uw eerste, concrete HR Analytics resultaat geboekt hebben en heeft u een concreet actieplan ontwikkeld waarmee u in uw organisatie verder aan de slag kunt.

Opleidingsduur

4 dagen

Kosten

De kosten van de 4-daagse training HR Analytics in de praktijk bedragen € 2.980,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief lunches, koffie, thee, het studiemateriaal en de huiswerkbegeleiding.

Bijzonderheden

Het aantal deelnemers aan deze training wordt bewust beperkt gehouden. Hierdoor kunt u optimaal profiteren van de kennis en ervaring van uw docenten. Bovendien toetst u op een interactieve wijze uw eigen praktijksituatie en die van uw collega cursisten.

Plaatsen / leslocaties

Utrecht

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De 4-daagse training HR Analytics is opgezet voor (HR) business partners, HR managers, HR professionals, (HR) business analisten, HR consultants en lijnmanagers. Omdat HR Analytics zich op het snijvlak van HR en Finance bevindt, is deze training eveneens relevant voor (HR) controllers en financieel managers.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
6043C Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren